VV Seherezádé valóvilág bombaalak szexi arany bikini tökéletes alak RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ szőke sztárja megmutatta tökéletes testét és gömbölyded, szexi vonalait.

Nemrég VV Seherezádé lapos hasától és darázsderekától maradt tátva a szánk, most pedig egy lenyűgöző fotósorozat készült a lemezlovas lányról. Sehi a tökéletes testét a csillogó-villogó aranybikinivel spékelte meg, amiben akár egy nyári strandpartin is megjelenhetne.

Natúr smink fesztiválra? Csak azt ne! Kísérletezz kövekkel, színekkel, extra holmikkal!http://www.life.hu/trend/20150806-natur-smink-fesztivalra-csak-azt-ne-kiserletezz-kovekkel-szinekkel-extra-holmikkal.htmlAzt már biztosan tudod, hogyan készül a tökéletes fesztiválsmink, most azonban Larion Oscartól azt is megtanulhatod, milyen extra kellékeket használhatsz még a tökéletes bulisminkhez. TrendThinkstockViaszbabává sminkelte magát az énekesnő - Micsoda baki!http://www.life.hu/trend/20150809-nicki-minaj-viaszbabaszeru-arcot-sminkelt-maganak.htmlNicki Minaj nem éppen kifinomult stílusérzékéről híres, az énekesnő általában mindent kitesz, amit csak lehet. Most azonban nem pőre öltözékén, hanem viaszbabaszerű sminkjén rökönyödtünk meg. Trend--Hová lett Katie Holmes foga? Ilyen csúnyának még sosem láthattad a színésznőthttp://www.life.hu/trend/20150808-ilyen-csunyanak-meg-sosem-lathattad-katie-holmest.htmlKi ez a foghíjas, csúnya nő, és hová vitte az igazi, a szexi Katie Holmest?Trend--Döbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Mindenkit túlragyogott Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150808-sarah-jessica-parker-mindenkit-tulragyogott-a-broadway-egyik-premierjen.htmlJó néhány évet letagadhatna a Szex és New York sztárja, annyira jól néz ki!Trend--Alig lehet felismerni Anna Kurnyikováthttp://www.life.hu/trend/20150808-anna-kurnyikova-teniszezono-enrique-iglesias-enekessel-vacsorazott.htmlRég hallottunk már a teniszcsillag és párja, Enrique Iglesias felől, most azonban lencsevégre kapták őket, amint épp vacsorázni igyekeztek.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.