frizura Nagy Adri Sziget2015 fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinek kell az unalomig elcsépelt virágos hajpánt és társai, ha olyan frizurát is készíhetünk, mint Nagy Adri? 

A csodaszép énekesnő is igazi fesztiválrajongó, a héten ki is látogatott a Szigetre. Pénteken a következő fotót osztotta meg közösségi oldalán:

Forrás: Instagram/nagyadri

Mi egyszerűen odáig vagyunk a nagy és kicsi fonatokkal megspékel hajkoronáért - tőlünk Adri abszolút elnyerte a Sziget legszebb frizurája-címet!

/1508/Celeb201581415543

Teltházat hozott a Szigetnek pénteken a Kasabian és az Avicii http://www.life.hu/news/20150815-telthazas-volt-a-penteki-nap-a-szigeten-marina-and-the-diamonds-a-kasabian-es-avicii-lepett-fel-a.htmlTeltházas volt a Sziget pénteki napja: a rendezvényre 90 ezren látogattak ki - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t. Pénteken többek között a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii lépett fel a Nagyszínpadon. News--Dögös, belevaló csajok a Szigetrőlhttp://www.life.hu/news/20150815-dogos-belevalo-csajok-a-sziget-fesztivalrol.htmlIlyen, amikor a csajok beindulnak a Szigeten! Amikor semmi más nem számít, csak a mulatság és habzsolják az életet. Meg is mutatjuk! News--Megmutatjuk a Sziget Fesztivál legmegdöbbentőbb fotóithttp://www.life.hu/kult/20150814-a-sziget-fesztival-legmegdobbentobb-legextremebb-fotoit-gyujtottuk-ossze-a-telekom-cashtag-haz.htmlA Telekom Cashtag Házába megérkeztek a fesztiválozók fotói, mi pedig kiválasztottuk nektek a kedvenceinket, amelyek között ott lapul a Sziget vérfarkasa és a kifacsarodott fejjel táncoló lány is.KultOrigoFeelinges helyszínek a Sziget Fesztiválon – itt biztos, hogy kényelem várhttp://www.life.hu/kult/20150811-nyugalmas-lazulos-helyszinek-a-sziget-fesztivalon-ahol-kenyelem-es-harmonia-var.htmlAz év legnagyobb fesztiválján is jól esik időnként megpihenni, és 1-2 órát egy igényesebb, csendesebb helyen eltölteni. Most megtudhatod, hol tudsz nyugalomra lelni a buli közepén!KultFotó: Zsigmond László/Life.huÖrökös tagságot kapott a Sziget 7 milliomodik látogatójahttp://www.life.hu/news/20150812-orokos-tagsagot-kapott-a-sziget-7-milliomodik-latogatoja.htmlJó időben, jó helyen! Ez lehetne a mottója annak a 28 éves hölgynek, aki 7 milliomodikként lépett be ma délután a Szigetre.NewsOrigoEzek a legkeresettebb munkák a Sziget Fesztiválon!http://www.life.hu/csalad/20150806-ezek-a-legkeresettebb-munkak-a-szigetfesztivalon.htmlRengeteg ember dolgozik azon, hogy a Sziget Fesztiválon minden tökéletesen működjön. De valóban irigyeljük azokat a fiatalokat, akik „hivatalból" töltik az idejüket a Szigeten? Bemutatjuk a legjobb munkákat, amiket nehéz kifogni!CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.