Egy rendőr talált rá arra a kisbabára, akiről a nagy sietségben elfeledkezett édesanyja. Most az egész internet őt támadja.

Cherish Peterson éppen egy rokonuk szülinapi zsúrjára volt hivatalos, amikor út közben eszébe jutott: nem vett édességet a partira. A négygyerekes édesanya ezért megállt egy szupermarketnél, amely előtt a nagy sietségben véletelnül ott felejtette 2 hónapos kisfiát, Huxtont.

Az édesanya, Cherish Peterson és kisfia, a bevásárlókocsiban felejtett HuxtonForrás: CBS5 KPHO, Facebook

A kicsit egy phoenixi rendőr találta meg, aki egy közeli fodrászüzletbe vitte a gyereket, ezután kezdte el keresni a szüleit. Az üzletben dolgozók azonban tettek róla, hogy hatalmas nyilvánosságot kapjon az ügy. Lefényképezték, majd a Facebookon közzé tették a csöppséget a következő megjegyzésse: 

Valaki a szalon előtt hagyott egy gyereket. A 27 éves édesanyát azonnal támadni kezdték a kommentelők: egyesek szerint csak a részegesek csinálnak ilyet. A nagy sietségben egyszerűen elfelejtkeztem Huxtonról. Nagyon szégyellem, de ez történt - mondta el a CBS 5 amerikai hírcsatornának Cherish, aki ennek ellenére nem tartja magát rossz anyának. Ahogyan férje, Nathan sem. Elkövetett egy szörnyű hibát, de ilyesmi mindenkivel előfordul. Senki sem tökéletes - mondta el a riporternek.