Lehet, hogy így fog kinézni Tatár Csilla gyereke?

MTVA terhesség hasonlóság Tatár Csila gyerekkori fotó gyermek kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető gyermekkori fotóját mutatta meg rajongóinak, a kérdés pedig magától adódott: vajon ilyen szép szemű csöppség lesz majd Csilla csemetéje is?

1985-ben készült az a fotó Csilláról, amelyen még nem feltétlenül ismernénk fel, bár a szeme kétségkívül elárulja a műsorvezetőt. A kismama a képpel nosztalgiázott picit, és valószínűleg azon is elmélkedett, mennyire fog majd hasonlítani rá a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

"Ma pont ugyanilyen frizurám van. Még a szín is stimmel. Fotókredit: Anya 1985" - írta fényképe alá Csilla a legnagyobb közösségi oldalon.

Roberto konyhája: Pillecukros, fehér csokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlette volna ezt a fehér csokoládés költeményt, mint a szerelem? Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem, majd kavartam, és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokoládé-krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoNem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--Újabb botrány a királyi családban: titkos levelek láttak napvilágothttp://www.life.hu/csalad/20150820-ujabb-botrany-a-kiralyi-csaladban-titkos-levelezes-latott-napvilagot.htmlAz előkerült levelek egy Los Angeles-i gyűjtőtől származnak, amikben meglepő dolgok derülnek ki Károly herceg szerelmi életéről!Család--Megmutatta tündéri kisfiát a világhírű modell, Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/csalad/20150820-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-vilaghiru-modell-alessandra-ambrosio.htmlA világhírű modell, Alessandra Ambrosio és kisfia a görögországi Mükonoszban pihentek, amikor lencsevégre kapták őket.Család--Felrobbantotta az internetet az önbarnítózás után szoptató anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150820-felrobbantotta-az-interneten-az-onbarnitozas-utan-szoptato-anyuka-gemma-colley.htmlAmikor feltöltötte a fotót közösségi oldalára szoptatási utáni képét fiáról Gemma Colley, még nem gondolta, micsoda világméretű botrány veszi majd körül őt és kisfiát. CsaládOrigoKiborult a brit királyi család – a kis György fotói verték ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20150814-kiborult-a-brit-kiralyi-csalad-a-kis-gyorgy-fotoi-vertek-ki-a-biztositekot.htmlFelszólította a világsajtót a brit királyi család: ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.