Darren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.

Erzsébet királynő rekordhosszúságú uralkodása alatt sok dolog változott, a királyi család étkezési szokásai azonban aligha – vallja Darren McGrady, aki 11 éven át főzött a brit uralkodónőre.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az 52 éves séf szerint, aki többek között Diana hercegnő szolgálatában is állt, Erzsébet kedveli a szezonális ételeket, imádja a vajat, de mindeközben nem huny szemet alakja megőrzése felett sem.

McGrady a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a 89 éves uralkodónő ha elengedi magát, szívesen falatozik zsíros, krémes finomságokat, a hétköznapokon azonban a grillezett csirke és saláta kombinációját részesíti előnyben, így ügyelve vonalaira.

Mint kiderült, Erzsébet a legkevésbé nevezhető ínyencnek, és nem követ semmilyen táplálkozási elvet vagy szabályt, így vacsorára is szívesen eszik sült burgonyát, rizst vagy résztát.

Katalin, a diétahercegnő
A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és ez egészen biztosan így lesz a második baba világra jövetele után is. Lássuk itt, melyek Katalin kedvenc diétái.