Jáksó László zsűritag lett egy hajversenyen. A rádiós és televíziós műsorvezető barátja, Hajas László felkérésére vett részt az eseményen, a Life.hu-nak pedig elárulta, mennyire fontos a megfelelő frizura, legyen szó saját magáról vagy az ellenkező nem képviselőiről.

,,Nagyon vékonyszálú hajam van, így elég nehéz vele bármit kezdeni. Fiatalkoromban úgy gondoltam, a hosszú hajjal kevesebb baj van, a tablóképemen például elég viccesen festek ilyen frizurával. 17 éve, amikor bekerültem a Heti Hetesbe, megismerkedtem Hajas Lászlóval, akinek kellett jópár perc, mire feleszmélt, hogy valami tévében is viselhető frizurát kellene kitalálnia nekem. Ekkor tértem át a rövid hajra, ami nagyon bevált" – mesélte Jáksó.

Forrás: Jáksó László, rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz

A rádiós nem fél megmondani a véleményét, így kíváncsiak voltunk arra is, ha megnéz egy nőt, számára mennyire fontos a frizura. Jáksó László szerint ez nála nem elsődleges szempont, mert nem a hajra koncentrál, ha meglát egy nőt. ,,Én mindig az arcot figyelem, és utána jutok el oda, hogy mennyire van összhangban a frizurával. Azt pedig csak ez után veszem észre, ha egyáltalán mondjuk nagy melle is van egy nőnek..." – mondta mosolyogva az újdonsült hajszakértő.