A Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban!

1. Ha túl magasra húzod fel a farmert, megjelenik középen a két lábad között egy elég nagy bevágás, ami kellemetlen.

2. A testhezálló nadrágok horrorja: jól mutat, de levenni és felvenni ádáz küzdelem. Harc a szépségért és az anyagért, hogy az ne szakadjon szét rajtad felhúzás közben.

Forrás: Thinkstock

3. A kedvenc farmerodból pár hónap múlva vennél egy ugyanolyat, elvégre nem árt egy tartalék nadrág. Csak addigra már az új kollekciót árulják...

4. Ezer éve hordod, ki van nyúlva, ütött-kopott, kellene helyette egy másik…de imádod és nem tudsz megválni tőle.

5. Nagyon jól áll, a feneked isteni benne, de levegőt ne kapsz és szorítja a hasadat. A próbafülkében miért nem vetted ezt észre?

6. Megvetted, imádod, kimosod. A meglepetés a következő felvételnél ér, amikor rájössz, hogy két számmal kisebb lett a farmer.  

7. Amikor a farmer túl hosszú és lelóg a vége, nem az igazi végighúzni az utcán járás közben.

8. Magas derekú farmert azért veszünk, hogy lenyomja a hasunkat és jobban mutasson benne a fenekünk. Viszont ha felszalad pár kiló, a csípőnadrághoz hasonlóan ugyanúgy látszódnak majd oldalt a hurkáink.

 

Forrás: Thinkstock

9. A szűk farmer nagyon kiemeli a vastag lábat, a bő farmerben nem látszik a szép feneked. Melyik a tökéletes választás?

10. Nincs is fenomenálisabb annál, mint amikor nap végén az olcsó festékkel befestett farmerod színével beszínezett combodat nézed a fürdőkádban.