Füstös szem újratöltve - ezzel hódíts 2015 őszén!

Forrás: Thinkstock -
füstös smink smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jópár szezon óta hódít a füstös szem, ám mindig más az aktuális trend. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire számítsunk ezen a téren idén ősszel. 

Ebben a szezonban a füstös szemet is másképp készítjük, mint azt korábban megszoktuk. Így kezdj neki:

Uniformizáld bőrödet egy folyékony matt hatású alapozóval. Élénkítsd tekintetedet, hogy friss legyen egész nap egy korrektorral, de ügyelj rá, hogy a korrektor színe egy-két árnyalattal legyen csak világosabb, mint a jelenlegi bőröd, alapozód színe. Az álcázott területet transzparens púderrel fixáld le és púdert csak a T-zónára tegyél. Orcáidat finoman élénkítsd kontúrmentesen a kedvenc bronzosítóddal.

Forrás: Thinkstock

A természetes vastagságúra igazított szemöldöködet finoman élénkítsd szemöldökformázó porral, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. A kósza szálakat szemöldökspirállal tökéletesítheted, majd fekete szemceruzával kontúrozd körbe a szempillatövedet. Satírozd el a ceruzát, de ügyelj rá, hogy a szempillatőnél hagyd meg a fekete szín intenzitását. Ezután matt, grafit fekete szemhéjpúdert satírozz a körbekontúrozott szemhéjra.

A titka ennek az igéző szemfestésnek az, hogy nem húzzuk túl sehol, hanem egyszerűen követjük alul-felül a szem ívét.

Füstös szemet nem csak fekete színnel készíthetünk.

Legyünk merészek és használjunk bátran mélyebb, de színes árnyalatokat, mint például az indigókéket.

Ez a szín mindenkinek jól áll, elektromossággal tölti meg a tekintetet és kifejezően vibráló lesz a szem játéka. Ennek a szemfestésnek a titka, hogy csak a felső szemhéjon „garázdálkodunk".

Így próbálkozz vele:

Kontúrozd körbe fent a szemhéjadat, kezd a szemzugtól a mélyítő vonalon haladva, laposan a szemhéj külső szélénél, majd ívesen húzd be a felső szemhéj külső szélét. A körülhatárolt területet egyenletesen fesd be matt szemhéjkrémmel és már kész is a merészen újító tekintet.

Forrás: Thinkstock

Ehhez érzékien túlfűtött, szenvedélyes színek kerülnek ősszel az ajkakra.A legizgalmasabbak a vampos árnyalatok, mint a kobaltkék, a fekete, a hideg pink, a jungle red, a russian red, a sötét szilva, a dark berry valamint a marsala különböző szexi árnyalatai. A fantasztikus színeken túl pedig tombol a matt őrület. De egyszerre van jelen ebben a szezonban a matt és az ultrafényes, lakkhatású textúra. Ragyogj az új színekkel ősszel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.