Kisállat örökbefogadással ünnepel egy bevásárlóközpont - Vigyél haza te is cukiságot!

Forrás: Thinkstock -
örökbefogadás kutya kisállat macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban évente körülbelül 250 – 300 000 kóbor kutya kerül ebrendészeti telepekre, miközben kb. egymilló kutya és macska kóborol szerte az országban.

A felelős állattartást nem lehet elégszer hangsúlyozni, így az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a biatorbágyi outlet központ összefogott: most szombaton a két szervezet egy rendhagyó kisállat örökbefogadó napot tart.

Forrás: Thinkstock

A felelős állattartás és az állatvédelem is a középpontba kerül. A születésnapi rendezvény október 9-én és 10-én reggel 10 órától este 9-ig tart. Szombaton több állatvédő szervezet is kitelepül az outletközpontba, így az érdeklődők a szakemberektől tájékozódhatnak a felelős állattartásról, valamint az ingyenes állatorvosi tanácsadást is igénybe vehetik. A tájékoztatás mellett az örökbefogadás is nagy hangsúlyt kap: a résztvevő állatmenhelyek jóvoltából számos gazdára váró négylábúval is találkozhatunk a helyszínen.

Az esemény védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség ügyvezető igazgatója. A szervezet 2011-es megalakulása óta több tízezer állaton segített már. „Fő célunk az állatkínzás és a természetkárosítás elleni összehangolt, hatékony fellépés” – fejtette ki Anita. – „Az állatvédőrök feladatai között szerepel többek között a felelős állattartásra nevelés is és szívesen veszünk részt minden olyan rendezvényen, amely ezt célozza, így örömmel vállaltam el a rendezvény védnöki szerepét. Nagyon reméljük, hogy sok négylábú talál majd gazdára most hétvégén.”

Eladó luxusotthon: Íme Angelina Jolie gyermekkori otthona!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20151007-angelina-jolie-szineszno-gyermekkori-otthona-elado-most-megnezheted-a-pazar-hazat.htmlA színésznő megválik fitalkori álmainak helyszínétől, és pazar otthonát két millió dollárért árulja. Hirdetés--Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!http://www.life.hu/csalad/20151005-majka-es-kisfia-egyszeruen-tunemenyesek-az-enekes-legujabb-fotojan.htmlAz énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.." CsaládOrigoMiért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigoJim Carrey öngyilkos barátnője halála előtt anyjától kapott gonosz SMS-thttp://www.life.hu/csalad/20151007-jim-carrey-ongyilkos-baratnoje-halala-elott-anyjatol-kapott-gonosz-smst.htmlKözvetlenül halála előtt kapott saját édesanyjától nagyon gonosz üzenetet Jim Carrey exe, Cathriona White, aki öngyilkos lett. Család--Óriásbébi született – majdnem hat kilóval látta meg a napvilágot a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151006-orias-bebi-szuletett-indiaban-majdnem-hat-kiloval-latta-meg-a-napvilagot-a-kisfiu.htmlA rekordsúlyú csecsemő láttán szülei szája is tátva maradt. Család--Tigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/csalad/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.