Európa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. 

Az ezüstszínű alkalmi ruhát ugyanis valaki már megalkotta egy évvel ezelőtt – leplezte le a turpisságot a 24.hu. Kiss Kósa Annamária divattervező ugyanis éppen egy másik szépségkirálynő számára készítette el a ruhakölteményt, amit Edina most a sajátjaként próbál értékesíteni.

„Habár mostanában divatos, hogy a tervezők más kollégáktól veszik az ötletet, velem még nem fordult elő hasonló. Egyrészt növeli az egómat, hogy az én ruhámról másoltak, hiszen ez azt jelenti, hogy jó, amit csinálok, de nem hiszem, hogy ez véletlen egybeesés lenne. Az pedig különösen vicces, hogy ezt a ruhát én is egy szépségkirálynőnek terveztem tavaly. Balogh Viktória, a 2015-ös Felvidék Szépe viselte. Legalább a színét megváltoztathatták volna, hogy ne legyen ennyire szembetűnő a hasonlóság. Ez így nem túl jó reklám, főleg egy induló márka esetében" – mondta a lapnak Annamária, aki még 2004-ben védette le saját márkáját, Kokafashion néven.

Forrás: Kokafashion, Facebook/Edina Kulcsar

A divattervező kollekciói egyébként megjárták már New Yorkot, és hazai hírességek, köztük Sarka Kata vagy Vajna Timi szépségkirálynői is viselték már a ruháit. 

Valószínűleg innen inspirálódhatott Kulcsár Edina csapata is.