Méregdrága holmik, ékszerek és póthaj – Jas Sullivan mindent elkövet, hogy teljesüljön álma, és szépségkirálynővé koronázzák egy szem kislányát, Minnie-Beau-t.

Jas Sullivan komolyan veszi kislánya, Minnie-Beau jövőjét: nagy álma, hogy szépségkirálynőt faragjon 22 hónapos gyerekéből. A Plymouthban élő egyedülálló édesanya éppen ezért nem engedi, hogy bármiben is hiányt szenvedjen szeme fénye.

Forrás: Northfoto

Eddig csekély 15 ezer fontot dobott ki azért, hogy méregdrága dizájnerruhákba öltöztethesse Minnie-Beau-t, és közel 1000 font értékben vásárolt neki ékszereket. A kislány születése óta rendszeresen jár szépségversenyekre, amelyek miatt póthajat tettetett be neki 23 éves mamája, és teljes sminket kap, mielőtt a rivaldafénybe lép a színpadon.

Könnyek és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyen
Láthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? A Life.hu cikkéért kattints ide!