Az MTV EMA győzteseinek járó szobrocskákat hiába tartják számon úgy, mint a zeneipar mini Oscar-díját, a sztároknak nem igazán sikerült ehhez méltón felöltözni. Justin Bieber piros melegítőben, Pharrell és felesége egyszerű utcai ruhában érkezett a díjátadóra. Nézzük, kinek a szettje volt a legmegdöbbentőbb a milánói eseményen!

Ellie Goulding

Annyira egyszerű fekete ruhában érkezett a show-ra, hogy alig tudjuk visszatartani az ásítozást. Egy különleges kiegészítővel legalább feldobhatta volna a választását, de helyette inkább közönséges dekoltázst és furcsa hajszínt villantott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Amanda Cerny

Ha már a villantásoknál tartunk, a modell, Amanda Cerny áttetsző és csupán a mellbimbókat takaró ruháját sem hagyhatjuk ki.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Shay Mitchell

A szintén modell Shay Mitchell is a nagy dekoltázzsal akart kitűnni a sztárok sorából. De ő is olyan ruhában tette mindezt, amit már rengetegszer láttunk, így ő sem mutatott semmi újat.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Hailey Baldwin

Kendall Jenner barátnője ezúttal (is) a minire szavazott. A villantásveszély pedig nála sem maradt el.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Charlie XCX

A brit énekesnő tavaly flitterrel, idén szemeteszsák hatású anyagokkal sokkolt. Mindkét szettjéhez brutálisan magas és nem túl ízléses cipőt választott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace
Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ruby Rose

A leszbikusságát nyíltan vállaló Ruby Rose volt a másik műsorvezető Ed Sheeran mellett. A modell kicsit fiús, mégis dögös bársonyszettje jól passzolt az egyéniségéhez. 

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Tallia Storm

Inkább az ízléstelenségre, mintsem az esztétikumra hajtott a 16 éves skót énekesnő is, aki merész, égnek álló hajjal, piros bundában és mindent feltáró „ruhában” érkezett a díjkiosztóra. A híresség tökéletesen bemutatta, hogy még egy Chanel kiegészítő sem ment meg minden outfitet.  

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Justin Bieber

A két kategóriában (Legjobb férfi előadó, Legjobb rajongók) is díjazott énekes egy piros melegítőnadrágban és pólóban lépett színpadra, amihez a vörös szőnyegen még egy bordó melegítőpulcsit is felkapott.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Pharrell és Helen Lasichanh

Az énekes a feleségével jelent meg a díjátadón, ahol úgy festettek, mintha csak éppen odatévedtek volna a vasárnap délutáni sétájuk után.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Iszak Eszti

Az este győztese Iszak Eszti lett, aki  egy piros nadrágkosztümben jelent meg a rangos milánói eseményen. A műsorvezető megmutatta, hogyan kell lazán és szexin viselni egy ilyen klasszikus darabot.

Forrás: Instagram/ Iszak Eszti