Horgas Eszter volt férje állítja, nem verte meg egykori feleségét

Forrás: TV2, RTL Klub -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent verés Gregor Bernadett Somogyi István volt feleség asszony NANE2015 volt férj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somogyi István szerint soha nem verte meg a fuvolaművésznőt - legfeljebb megfogta a nyakát.

A Hungary's Got Talent zsűritagja, Horgas Eszter pár hete bevallotta, hogy saját bőrén tapasztalta meg a családon belüli erőszakot. Eszter borzalmas emlékeiről mesélt: arról, hogy a volt férje folyamatosan félrelépett, és amikor ő kérdőre vonta, iszonyatosan megverte – írja a Blikk. Most a férfi is reagált az Eszter által elmondottakra.

Somogyi István és Horgas Eszter Forrás: TV2, RTL Klub

„Amikor Eszter azzal a fegyverrel támadt, hogy soha többé nem láthatom a kislányunkat, akkor egyszer tényleg megfogtam egy másodpercre a nyakát. Ösztönből cselekedtem, de éppúgy megijedtem, mint ő. Békés ember vagyok, elítélek minden erőszakot. Aki nőt ver, nem férfi, ha ilyet tennék, magamat is utálnám. Viszont ha valaki megkérdezné, tudnék-e ölni, azt válaszolnám neki: a gyermekeimért igen" - mondta Somogyi, nagyon megbánta amit dühében tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.