Egy év után újra együtt mutatkozott a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby és felesége

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Bryan Bedder -
szexuális erőszak interjú birtok Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014. november 6-án látták őket együtt utoljára nyilvánosan, amikor közösen adtak interjút a botrány kirobbanása miatt.

Azóta visszavonultan éltek massachusettsi birtokukon, most azonban visszatértek New York-i otthonukba, ahol rögtön el is kapták őket a lesifotósok.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Bryan Bedder

Bill Cosby egy „Hello Friend” feliratú pulóvert viselt, ami 1997-ben meggyilkolt fia, Ennis jelmondata volt. A pár egyébként lányaikat látogatja meg a Nagy Almában, ezért hagyták el a birtokot. A képeket itt megnézheted róluk!

Címlapon mosolyog a nőket erőszakoló Bill Cosby

Az Ebony magazin meglepő címlappal készítette el novemberi számát, melyen Bill Cosby mosolyog. Nézd meg a képet itt!
Így fojtod meg gyermekedet a szereteteddel, avagy te is egy helikopterszülő vagy?http://www.life.hu/csalad/20151123-a-helikopter-szulok-es-veszelyei.htmlA helikopterszülőség fogalma egy viszonylag új keletű jelenség, és hallatán a legtöbbeknek olyan történetek jutnak eszükbe, amikor a szülő még felnőtt gyermekét is elkísérte az állásinterjúra, vagy levelet írt egyetemista fia kollégiumi igazgatójának, melyben a szobatársra panaszkodott. CsaládThinkstockCsobot Adél imád várandós lennihttp://www.life.hu/csalad/20151124-csobot-adel-imad-varandos-lenni.htmlGyönyörű kismama Csobot Adél, látszik rajta, hogy a terhesség minden pillanatát élvezi. A Sztárban sztár versenyzője elárulta, hogy ez így is van. Család--Tévhitek a családon belüli erőszakról - Második részhttp://www.life.hu/csalad/20151120-tevhitek-a-csaladon-beluli-eroszakrol-masodik-resz.htmlA tévhitek csaknem kivétel nélkül az áldozatot teszik felelőssé a bántalmazó erőszakos viselkedéséért, illetve az elkövetőt patologizálják: sérült, tetteiért felelni képtelen szerencsétlennek állítják be. A valóság azonban ennek igen ritkán felel meg. CsaládThinkstockOláh Gergő elárulta kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20151124-olah-gergo-enekes-elarulta-kisfia-nevet.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, hétfő hajnalban megszületett Oláh Gergő harmadik gyereke. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj kislánnyal bővült a Beckham-család? Íme az első fotó Olive-ról!http://www.life.hu/csalad/20151123-david-beckham-csaladja-egy-negylabuval-bovult-olive-egyszeruen-ennivalo.htmlHát nem zabálnivaló? Ő a világhírű focista családjának új tagja. A neve Olive, és imádja, ha játszanak vele. CsaládAFPGregor Bernadett kiáll erőszakkal vádolt volt férje melletthttp://www.life.hu/csalad/20151124-gregor-bernadett-kiall-volt-ferje-somogyi-istvan-mellett.htmlHorgas Eszter fuvolaművésznő és Somogyi István között elszabadultak az indulatok. A fuvolaművésznő állítja, pokoli házasságuk alatt többször életveszélyes helyzetekbe került, Gregor Bernadett volt férje azonban elutasítja a vádakat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.