Hosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni.

1. Legtöbbször összefogva hordod a hajad, ezért mindennap eldöntöd, hogy levágatod. Persze percek múlva mindig meggondolod magad.

2. Amikor a legszaftosabb, leghígabb ételeket eszed, garantáltan belelóg a hajad vége a tányérba.

3. Az intim légyottok alkalmával biztos, hogy a hajkoronád nagy része valamelyikőtök szájában landol. 

4. Mikor a fürdőkádban lévő szűrőn megakad a hajmosáskor kihullott hajad, az olyan (nem túl szép) látványt nyújt, mintha egy jó nagy adag tésztát akarnál leszűrni.

5. Nem, nem és nem! Bármennyire töredezett a hosszú hajad vége, csak azért sem vágatod le, hiszen tudod, hogy akkor elveszítenéd a szexepiledet.

Forrás: Youtube

6. Bármennyire is nagy teljesítményű hajszárítót használsz, legalább egy óra, mire rendesen megszárad a hajad. Ez kimondottan frusztráló, amikor télen valahova sietnél.

7. Szájfény, frissen felkent szempillaspirál, szemhéjtus: mind az ellenségei, hiszen csak egy hirtelen fordulat vagy egy friss fuvallat is elég ahhoz, hogy a hajad valamelyikbe beleragadjon.

8. Miközben húznád fel a kabátod zippzárját, hát nem beleakad a hajad?

9. Félsz a fodrásztól, mint a tűztől, hiszen biztosan sokkal többet fog levágni a hajadból, mint az előtte kéred tőle.

10. Alvás közben olykor „megfulladsz” a saját hajadtól, amikor felkelsz pedig úgy nézel ki, mint akinek egy tornádó összegubancolta a séróját.

+1 A hajad nyáron gyapjúkabátként terül el a nyakadon, télen pedig feltöltődik elektromossággal a sapkádtól és a sáladtól.