Kiss Daniella nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015-ös világversenyen

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szépségkirálynő Kiss Daniella Miss Hungary Miss World 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kínában megrendezett versenyen 2015 legszebb lányának a spanyol Mireia Lalaguna Royót választották.  

A győztes első udvarhölgye az orosz lány, Szófia Nikicsuk, a második pedig az indonéz Maria Harfanti lett. A magyar versenyző, Kiss Daniella - bár az alversenyeken nagyon jól szerepelt - nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015 szépségversenyen.

Így tündökölt a Magyarország szépe választáson Kiss Daniella Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiss Daniella nagyon jó eredményekkel debütált novemberben Kínában

Sarka Kata büszkén újságolta el akkor a közösségi oldalán, hogy Daniella nagyon jól teljesített az eddigi megmérettetéseken. A csodaszép modell nemzeti ruhában kápráztatta el közönséget, sőt, egy különleges táncot is előadott. "Kiss Daniella elképesztően jól teljesített a mai alversenyen, ahol a nemzeti ruhában kellett az előre betanult nemzeti táncot előadni! Daniella egyedül készült fel erre a megmérettetésre, és itt is sikerült a legjobban teljesítenie, ahogy a szavazáson vezet még mindig! A jelenlegi állás szerint a mi lányunk a legszebb a világon! Szavazni folyamatosan lehet! Hajrá, Daniella!!!" - írta Kata a Facebook-oldalán.

Kiss Daniella miatt indították újra a Miss World szavazását

Kiss Daniella a Miss World online versenyén hatalmas előnnyel vezetett – ezért leállította a voksolást a bizottság. A szépségkirálynő eddig a közönség szavazataiból több mint kétszer annyit, 55 ezret gyűjtött be, mint a második helyezett! „Sziasztok! Sajnos nem tudom, miért, de az előző szavazást törölték. A továbbiakban úgy tudtok engem támogatni, hogy letöltitek a hivatalos Miss World-applikációt" – írta elkeseredetten Daniella. Cikkünket a témában ITT olvashatod.

A bemutatkozó kisfilmjét itt nézhetitek meg:

Kiss Daniella Gabriela Vanessa Salazar Valle hondurasi szépségkirálynővel Forrás: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.