Kék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustra

fashion week Selena Gomez Lupita Nyong'o öltözködés Daisy Ridley mustra Star Wars: Az ébredő Erő stílus premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája!

Jennifer vs. Selena

Lawrence kisasszony mindössze két évvel idősebb kolléganőjénél, és úgy tűnik, ez a pár év kell ahhoz, hogy sokkal ügyesebben válasszon ruhát. A világos színek alapvetően fiatalítanak, Selena Gomez azonban úgy festett ebben a szettben, mint egy ügyesen karbantartott arcú negyvenes.

Forrás: AFP

Ki a csinosabb?

Kell egy ütős rúzs!

Az idei tél egyértelműen a sötét rúzsokról szól, ami remekül is áll Teresa Palmernek. Lupita Nyong'o azonban nem állt be a divatozók sorába, ő ezúttal szokatlanul kék ajkakra voksolt. A Star Wars premierjén azonban ez is simán belefér!

Forrás: AFP

Te bevállalnád a kék rúzst?

Hétköznapi lazaság

Nem minden híresség képes az utcai szettjét is viszonylag jól összerakni: a héten Drew Barrymore és Jennifer Garner volt remek példa arra, hogy a laza napokban is elkélne a sztároknak egy jó stylist. Drew szettjét nagyon nem értjük, a legjobb szó rá a káosz, Jennifer láttán pedig igazából elalszunk az unalomtól...

Forrás: Northfoto

Ki öltözött fel rosszabbul?

Ismerd meg Daisy Ridley-t!

Az ébredő Erő újdonsült sztárja múlt héten már megmutatta, hogyan kell kreatívan szoknyát választani, ezúttal pedig két csodás kreációban tündökölt a film premierjén. Azt kell mondjuk, ez a lány tud valamit: a fekete, aszimmetrikus Roland Mouret-darab dögös volt és nagyon különleges, a Chloé pedig természetesen remek választás, abszolút passzol a bájos színésznő romantikus énjéhez.

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.