Radics Gigi végtelen lábaival nem tudunk betelni

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
vékony szilveszter Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű ruhában lépett fel szilveszter éjszaka Radics Gigi. A Megasztár egykori nyerteséről meg nem mondanánk, hogy valaha súlyproblémákkal küzdött. 

A szexi énekesnő talán még soha nem volt ennyire vékony. Persze ezért mindent meg is tesz, elég gyakran posztol edzőteremből, ahol egyáltalán nem kíméli magát. De helyettünk inkább beszéljen az alábbi fotó.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

Banicz Noémi alakja tökéletes – így edz és étkezik Miss Perfect Bodyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151229-banicz-noemi-lett-miss-perfect-body-kinaban-edzesrol-etkezesrol-kerdeztuk.htmlKarácsony előtt ismét bizonyították szépségüket a magyar lányok: december 20-án a kínai Nancsingban rendezett Miss All Nation Pageant versenyen a 18 éves kaposvári Banicz Noémi zsebelhette be a Miss Perfect Body díjat. De vajon a fiatal életkoron kívül mi kell még a tökéletes testhez? Erről faggattuk a magyar szépséget. Ez Zsír!--3 ok, amiért lencsével érdemes indítanod az újévet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151231-3-ok-amiert-lencsevel-erdemes-inditanod-az-ujevet.htmlA lencsét többnyire azért választjuk január első napján, mert reménykedünk abban, hogy bőséget hoz az új évre. Ám nem csak emiatt érdemes enni belőle minél többet! Ez Zsír!ThinkstockKi mondta, hogy a narancsbőr hiba? Retus nélkül mutatta meg fenekét Iskra Lawrencehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-iskra-lawrence-plus-size-modell-retusalas-nelkul-mutatta-meg-feneket-es-narancsboret.htmlA hatalmas fenekéről elhíresült plus size modell, akit Kim Kardashian popóvetélytársaként emlegetnek, parányi bikiniben hirdeti az önelfogadást és a pozitív testképet. Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki Pirner Alma hasa a szülés után - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151231-pirner-alma-bomba-alakot-villantott-ket-honappal-a-szules-utan-dogos-foto-az-anyukarol.htmlA dögös anyuka nemrég adott életet első gyermekének, de máris visszanyerte régi alakját. Vajon mi lehet a titka? Ez Zsír!OrigoFényárban fürdik Horváth Éva teste - Vérforraló sziluetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151227-horvath-eva-sziluettje-nagyon-szexi.htmlKlassz fotót töltött fel Instagramjára Horváth Éva. A szépség kihasználta a napfény játékát arra, hogy szexi képet készítsen magáról. Ez Zsír!OrigoBarátnőjével pucérkodott Palvin Barbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151227-baratnojevel-pucerkodott-stella-maxwell-palvin-barbi.htmlNem ma készült az a fénykép, amelyen Stella Maxwell és a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbi pucérkodik, de ettől függetlenül éppolyan öröm a férfiszemeknek, mintha az előbb lőtték volna. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.