Több mint 30 kilót hízott 4 hónap alatt Kris Jenner

Forrás: AFP/Robin Marchant -
Kris Jenner kép fotó kiló hízás kiszivárogtatás bikini valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A K mint Kardashian sztárja a hírek szerint lányai segítségét kérte, hogyan adja le pluszkilóit.

Kris Jenner is beállt az újévi fogadalmat tevők közé. A K mint Kardashian sztárjáról a napokban szivárgott ki az a bikinis fotója, amelyen jól látszik, milyen sokat hízott a sztármami az elmúlt néhány hónapban - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Robin Marchant

Kim Kardashian édesanyja, aki a hírek szerint 36 kilót szedett magára versenysúlyához képest, már lányai segítségét is igénybe vette, és felfogadott egy személyi edzőt és dietetikust, hogy segítsenek neki a fogyásban.

Miért nem tartjuk meg újévi fogadalmainkat?

Minden év decemberében fogadkozunk, hogy az új évben biztos, hogy elkezdjük a fogyókúrát, leszokunk a dohányzásról, vagy többet foglalkozunk majd a családunkkal. Mégis ugyanazok az ígéretek ismétlődnek évről évre – vajon miért? Ennek járt utána a Life.hu: kattints ide a cikkért!

Menő edzésmódszerek 2016-ra: vajon melyik lesz itthon a legnépszerűbb?http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-divatos-uj-edzesmodszerek-2016-ban.htmlA rendszeres mozgás mindig jó ötlet, de a test karbantartása mellett az is fontos, hogy a sportolás örömet okozzon, és élvezettel csináld. A klasszikus sportok mellett minden évben jönnek-mennek a trendek, ám kevés az a módszer, ami tényleg gyökeret ereszt a hazai edzőtermekben. Lássuk, Nyugaton melyek a legújabb őrületek 2016-ban! Ez Zsír!--Ilyen vékonynak még nem láthattad Kim Kardashiant - Megdöbbentő fotó került előhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-kim-kardashian-nyolc-evvel-ezelotti-vekony-fotot-posztolt.htmlLeesett az állunk Kim Kardashian nyolc évvel ezelőtti fotójától, mely egy fotózáson készült róla. Ilyen vékonynak ugyanis még sosem láthattuk a celebnőt. Ez Zsír!--5 lépés és egy jógagyakorlás a sikeres újévkezdéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141222-jogaiskola-a-jogaklikkel-5-lepes-es-egy-jogagyakorlas-a-sikeres-ujevkezdeshez.htmlKi ne szeretne olyan szálkás izmokat, erős és egyben hajlékony testet, olyan nyugodt derűt sugárzó arcot, olyan belső békét, mint amilyen a jógikat jellemzi? Minden januárban megtelnek a jógatermek. Aztán februárra, márciusra gyakran csökken a jógázási kedv. Ismerős ez a történet? 5 egyszerűen követhető lépéssel segítünk, hogy ne járj így, és lelkifurdalás helyett boldogan, elégedetten gondolj az újévi fogadalmaidra. Ez Zsír!ThinkstockKim Kardashian: „Kövér vagyok, mint egy disznó, a lábam meg, mint egy elefánté”http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-kim-kardashian-terhesen-nagyon-kovernek-latja-magat.htmlA celebnő végleg besokallt: nem bírja tovább elviselni a terhesség kínjait. Ez Zsír!--3 ok, amiért lencsével érdemes indítanod az újévet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151231-3-ok-amiert-lencsevel-erdemes-inditanod-az-ujevet.htmlA lencsét többnyire azért választjuk január első napján, mert reménykedünk abban, hogy bőséget hoz az új évre. Ám nem csak emiatt érdemes enni belőle minél többet! Ez Zsír!ThinkstockÍgy néz ki 3 gyerek után a 36 éves Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150819-kourtney-kardashian-elkepesztoen-jol-nez-ki-bikiniben.htmlKim Kardashian nővére egy egzotikus szigeten tölti a nyaralását, ennek szellemében meg is mutatta, milyen elképesztően fest bikiniben.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.