Leköszön a világ legnagyobb szerkesztője, Grace Coddington

Forrás: AFP -
Grace Coddington búcsú Vogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 30 év kreatív szerkesztés után most búcsúzik a Vogue-tól napjaink legjobb stylistja!

Egy korszak zárul le azzal, hogy Grace Coddington elbúcsúzik a kreatív szerkesztéstől. Grace csaknem 30 éven keresztül töltötte be ezt a posztot a Vogue-nál. Természetesen a magazinnál még nem tudják, ki fogja betölteni a helyét.

Forrás: AFP

Grace karrierje a ‘60-as években kezdődött, akkoriban még modellkedéssel kereste a kenyerét. Megnyerte a Vogue modellversenyét, de sajnos egy autóbaleset miatt fel kellett hagynia ezzel a pályával, de így is rengeteg tapasztalatra tett szert.

Forrás: AFP

A legenda 1988-ban kezdett el a Vogue magazinnál dolgozni, kreatív szerkesztőként Anna Wintour felkérésére. Gyakorlatilag elválaszthatatlanok lettek egymástól, minden divatbemutatóra együtt érkeztek. Minden modell példaképeként tekint Grace Coddingtonra.

Forrás: AFP

Grace elárulta, hogy természetesen még mindig szereti a magazint, hiszen 19 évesen ők fedezték fel. Nem is akar teljesen elszakadni a Vogue-tól, csak szeretne egy kicsit kimozdulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.