Tanuld meg a rúdtánc alapjait Molnár Nikivel - Videó!

rúdtánc erősítés Molnár Nikolett gyakorlat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta készülsz rá, hogy megismerkedj a manapság igencsak népszerű pole fitness alapjaival? Molnár Niki segítségével most megteheted!

Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Molnár Nikivel készített videókat kezdő rúdtáncosok számára. A videókból megtanulhatod az alapelemeket, mint a tűzoltó elemet:

Íme, a balerina elenevezésű erősítő gyakorlat:

Nézd meg, hogyan kell profin felmenni a rúdra:

Gyorsan, finomat, egészségeset! 4 szuper street food étterem Budapestenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-street-food-budapesten-ettermek-ahol-egeszseges-etelek-is-vannak.htmlA street food nem csak hamburgerből és hot dogból áll! Ha olasz ízekre, ázsiai különlegességekre vagy vega finomságokra vágysz, nem kell feltétlenül étteremben órákat ücsörögnöd: íme néhány street food hely Budapesten, ahol megéri kóstolgatnod. Ez Zsír!--Készen állsz az első kihívásra? - „Februárban csak vizet iszom!”http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-2016-a-kihivasok-eve-igy-februarban-csak-vizet-iszom.htmlKibírsz 30 napot kávé nélkül? És üdítők nélkül? Próbáld ki egy hónapig, milyen hatással van a szervezetedre, ha elhagyod a mesterséges italokat, és kizárólag az élet forrását, a legősibb elemet, a vizet fogyasztod. Ez Zsír!--Barátnője fürdette a 270 kilós nőt, aki súlya miatt alig bírt lábra állnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-june-mccamey-270-kilora-hizott-fia-halala-utan.htmlA négygyermekes anyuka, June McCamey az elmúlt időkben már teljesen rászorult leszbikus élettársára. Mindenben az ő segítségét kellett kérnie, a legalapvetőbb teendőket sem tudta ellátni, hiszen lábra is alig tudott állni. Ez Zsír!--Aleska Diamond elképesztő gyakorlatokkal készül a Légtorna Világbajnokságra - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-aleska-diamond-nagy-erokkel-keszul-a-legtorna-vilagbajnoksagra.htmlAleska Diamond nagy erőkkel készül a március 6-i Légtorna Világbajnokságra. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA Pesti Színház díszletei között jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-a-pesti-szinhaz-a-dzsungel-konyve-cimu-eloadas-diszletei-kozott-jogaztunk-jozan-laszloval-es-majsai.htmlAz biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra elárulta, hogyan hozza magát topformábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-szinetar-dora-elarulta-hogyan-hozza-magat-topformaba.htmlEgy színésznőnek nem csupán hiúsági kérdés, hogy miként fest, hanem a teste egyben a munkaeszköze is. Ráadásul a színpadi jelenlét jó erőnlétet kíván. Mindezekért Szinetár Dóra is odafigyel arra, hogy mit fogyaszt és a testmozgás is helyet kap a napirendjében. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.