Hatalmasat nőtt, és elképesztően cuki Ördög Nóra kislánya, Mici

Fotó: Nánási Pál -
Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóművész Nánási Pál a kislányával, Micivel szelfizett. A képek tanúsága szerint apa és lánya között tökéletes az összhang. 

Nánási Pál a blogjában tette közzé a gyönyörű fotókat. A kislányt, aki hatalmasat nőtt, szemmel láthatóan szórakoztatta a közös fotózás – jót bolondozott híres papájával.

Fotó: Nánási Pál

A világ legsikeresebb asszonyai: Heal Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160208-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-heal-edina-google-vezer.htmlA Google hazai irodája immár hatodik éve egy női igazgató keze alatt működik. Mielőtt a keresőóriás magyarországi részlegének vezetője lett volna, több reklámügynökségnél tevékenykedett, élt Franciaországban és Angliában, és az egykori Sláger Rádió vezérigazgatói székében is ült. A legsikeresebb asszonyok sorozatunk következő részében Heal Edina pályáját mutatjuk be. Család--Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Peller Mariann megmutatta 4,5 hónapos kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160209-peller-mariann-musorvezeto-megmutatta-negy-es-felhonapos-kisfiat.htmlMariann immár kétgyerekes anyuka: nagyobbik fia Kornél már 3 éves, Szilveszter pedig 4,5 hónapos. Család--8 év után újra szóba áll édesanyjával Elton Johnhttp://www.life.hu/csalad/20160208-elton-john-mar-beszel-az-edesanyjaval-korabban-osszevesztek-betegseg-ujra-szobaallnak.htmlAz édesanya korábban azért kapott hajba a fiával, mert az énekes kirúgta az akkori személyi asszisztensét, és a sofőrjét is. Most egy családi betegség újra összehozta őket. Család--Sztárcsemeték találtak egymásra a Super Bowl alatthttp://www.life.hu/csalad/20160208-beyonce-kislanyara-vigyazott-a-coldplay-enekesenek-lanya.htmlGwyneth Paltrow és Chris Martin zenész-énekes tizenkét éves kislánya, Apple bébicsősznek csapott fel a Super Bowl alatt, ráadásul nem is akárkit kísérgetett: Blue Ivy Cartert, Beyonce és Jay Z közös csemetéjét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.