Mindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról!

Ami a szemöldököt illeti, hol annak hiánya, hol a bogárszerű csápokra emlékeztető kialakítás borzolta a kedélyeket a természetes, vastag szemöldöktrend mellett, de volt lakkfilchatású extrém újragondolás is, sőt, a fantáziadús arany szemöldökből sem volt hiány.

Divat a gyulladt hatású szem, így másnaposan, egy kis punkos körítéssel bárki trendi lehet. A füstös szem, szemöldökig satírozva, megspékelve egy vadmacskaszerű tusvonallal újraértelmezi a titokzatosság fogalmát. A sötét oldal dinamikája gótikus elemekkel elképesztően izgalmas lehetőségeket rejt.

Forrás: AFP

A futurizmus geometriával fűszerezve elképesztően izgalmas tusvonal-variációkat hoz erre a szezonra. Végre nem kell a szimmetriával bajlódni, mert az aszimmetria sokkal izgalmasabb.

A csomós pillák vágyrombolóan visszatetszőek, de ha így sikerült, bakanccsal kombinálva stílusos viselet lehet.

A vámpírok köztünk élnek, ideje megbarátkozni a plum mély árnyalataival, a vadszilva, kékeslila, valamint fekete ajakrúzsokkal, de ha igazi fashionista vagy, akkor a pipakék rúzzsal is. 

 

Forrás: AFP

Hiába gondoltuk, hogy már magunk mögött hagytuk a 90-es éveket, ha most szívesen újraélnéd, nem kell mást tenned, mint natúr ajkadat körbekontúrozni egy mélybarna szájceruzával, és szabadon hagyni ajkad közepét. Az arckontúrozás szabályai is változtak. A Ziggy Stardust glitterkontúr a menő. Kalandra fel, merj kipróbálni új dolgokat!

Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétről

Individualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. Olvasd el a Life.hu cikkét!