A családi fitnesz a jó alak titka? Így őrzi meg elképesztő formáját a 40 éves anyuka

Forrás: Instagram/Belinda Norton-Smith -
édesanya súlyzós edzés alak izom karcsúság család kardio edzésterv test futás edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belinda Norton-Smith 40 éves, két gyerek büszke anyukája, és saját bevallása szerint élete során soha nem volt még ennyire jó a teste, mint most.

Elnézve Belinda Norton-Smith karcsú, mégis izmos vonalait, nehezen hinnénk el első pillantásra, hogy már túl van a negyedik ikszen, továbbá két kisgyermek anyukája is.

Forrás: Instagram/Belinda Norton-Smith

Az ausztrál testnevelő tanár gyerekei születése után döntött úgy, hogy életmódot és –szemléletet vált: elvégzett egy egészségügyi és testnevelési egyetemet, ma pedig már több mint 30 ezren követik mindennapjait Instagram oldalán.

Ilyen volt Forrás: Instagram/Belinda Norton-Smith

Belinda, aki a családi fitneszórákra esküszik, rájött, hogy a kardió edzéseket túlzásba vitte, ezért ezek számát csökkentette, helyébe pedig a súlyzós gyakorlatokra léptette. Edzéstervében azonban nem csupán előre meghatározott gyakorlatok szerepelnek: ugyanolyan fontossággal bírnak a családjával eltöltött, aktív programok is, mint például a túrázás, programjába pedig sokszor a gyerekeit is bevonja.

Forrás: Instagram/Belinda Norton-Smith

Étrendjéből teljesen kiiktatta a cukrot, a tejtermékeket és a vörös húst, elmondása szerint pedig már 2 éve nem volt beteg.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.