A kétgyermekes anyuka bátran felvállalja, hogy nem tud minden neveléssel kapcsolatos kérdésre tökéletes választ adni, de nem érti, hogy sokan miért kérdőjelezik meg a döntései helyességét. 

A csinos műsorvezető mindig is fontosnak tartotta, hogy sokat beszélgessen Dáviddal és Noncsival. Számára az anyaság teljes napos elfoglaltságot jelent, és szinte nincs olyan program, amit ne közösen csinálna a gyerekekkel - írja a Best. 

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Mi az egész napot végigvesszük esténként, mindent megbeszélünk, és mivel sok hatás, információ éri őket nap mint nap, van is kérdésük bőven. Petivel mindenre igyekszünk válaszolni. Jó anyának tartom magam, és bánt, ha valaki kétségbe vonja ezt. Általában én viszem a gyerekeket iskolába, én megyek értük, én bonyolítom a programjaikat" - mesélte Kata, aki már most a munka fontosságára neveli Dávidot és Noncsit. "Elmondtam nekik, hogy amikor apa a Frizbiben forgat és anya sincs otthon, akkor mindketten keményen dolgoznak. Próbálom megtanítani nekik, hogy értékeljék a munkát, a jólét nem egy magától értendő dolog!" - tette hozzá az édesanya.