Oláh Gergő végre megmutatta a kisfiát - Fotó!

fotó kisfiú nőnap Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly ősz végén született meg Oláh Gergő harmadik gyereke, Nolen Gergő. Az énekes eddig nem sok fotót osztott meg a csöppségről, most viszont egy közös képpel rukkolt elő. 

"Kedves hölgyek! Boldog Nőnapot kívánunk a legkisebbik kisfiammal, Nolennel" - írta a kép mellé az énekes. A bejegyzés alatt több kommentelő is megjegyezte, hogy a baba már most nagyon hasonlít az édesapjára. Hát nem cuki?

Forrás: Instagram/olahgeriofficial
Rendben van-e a meztelenkedés a gyerek előtt?http://www.life.hu/csalad/20160308-constance-hall-blogger-es-valosagshow-sztar-igy-velekedik-a-meztelenkedesrol-a-gyerek-elott.htmlA valóságshow-sztárból lett blogger-anyu, Constance Hall közösségi oldalán jelentette meg őszinte gondolatait arról, miért jár-kel egy szál semmiben a gyerekei előtt. CsaládOrigoSokan szörnyülködnek Leonardo DiCaprio gyerekkori fotójánhttp://www.life.hu/csalad/20160308-sokak-szeme-inkabb-leonardo-dicapro-edesanyjanak-honaljszorzeten-akadt-meg.htmlA napokban felkerült egy fiatalkori fotó, amin a még csak totyogó Leonardo DiCaprio vigyorog a szüleivel együtt. Ám az idilli kép egy kommentlavinát indított el, ugyanis sokan elszörnyedtek a színész édesanyjának hónalja láttán. Család--Kiderült, hol síel Katalin hercegné és családjahttp://www.life.hu/csalad/20160308-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-gyerekei-courchevel-francia-varosban-siel.htmlBár a magánszférájuk megőrzésére való tekintettel nem akarták a nyilvánosság előtt feltárni, hová utaztak el négyesben, néhány árulkodó jelnek hála azonban kiderült a titkolt helyszín. Család--Ördög Nóra: „Este bizony ott kell legyen a vacsora az asztalon”http://www.life.hu/csalad/20160308-ordog-nora-beavatott-hogyan-telik-egy-dolgos-hetkoznapja.htmlA műsorvezető a kamerán kívül ugyanolyan anya, feleség, háziasszony, mint bárki más, és pont annyit dolgozik, mint a többi nő, csak belőle többet láthatunk a tévében. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoElőször ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--Terhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltakhttp://www.life.hu/csalad/20160307-terhes-az-a-dadus-aki-miatt-elvalt-gwen-stefanie-es-gavin-rossdale.html13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.