Sokan szörnyülködnek Leonardo DiCaprio gyerekkori fotóján

Oscar-díj gyerekkori fotó Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban felkerült egy fiatalkori fotó, amin a még csak totyogó Leonardo DiCaprio vigyorog a szüleivel együtt. Ám az idilli kép egy kommentlavinát indított el, ugyanis sokan elszörnyedtek a színész édesanyjának hónalja láttán.

Megdöbbentő reakciókat váltott ki Leonardo DiCaprio 1976-ban készült gyermekkori fotója. A színész akkor volt egyéves, ráadásul a szüleivel együtt vigyorog a képen, akik azóta már elváltak. Tehát minden adott ahhoz, hogy a megható kép mosolyt varázsoljon az arcunkra. Kivéve, hogy nem ez történt, mivel sokan érdekesebbnek találták az ifjú Leo édesanyjának borotválatlan hónalját.

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Közzétette: History In Pictures2016. március 1.

A kép két nappal a 88. Oscar-gála után jelent meg, azóta pedig 12 ezren osztották meg, és összesen 100 ezer komment érkezett, köztük rengeteg szörnyülködő hozzászólással, melyekben azt ecsetelik, hogy

milyen gusztustalan, és elfogadhatatlan a szőrős hónalj.

Természetesen az sem elég meggyőző érv, hogy akkoriban még nem volt szokás a szőrtelenítés. Nekik üzenjük, hogy a legújabb őrület szerint a csillámporos hónaljszőr a divat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.