Ki nem találnád, melyik ruhadarab miatt lesz ideges Heidi Klum

idegesség viselés bikini Heidi Klum fehérneműmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy bizonyos ruhadarab, amely nem csupán minket, földi halandókat, hanem az olyan szupermodelleket is rettegésben tartja, mint Heidi Klum.

Számtalan világmárka arca volt, több tervező kifutóján is végigsétálhatott, és ő is egyike volt a Victoria's Secret gyönyörű angyalainak - Heidi Klum mindent elért, amelyet modellként elérhetett, tökéletes alakját pedig nők milliói irigyelik, és férfiak milliói csodálják. Éppen ezért meglepő, hogy van olyan ruhadarab, amelyben még ő sem érzi jól magát: ez pedig a bikini.

Forrás: Instagram/heidiklum
"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Veszélyes kihívás hódít: legyen a derekad vékonyabb, mint egy A4-es lap!http://www.life.hu/trend/20160316-legyen-a-derekad-vekonyabb-mint-egy-a4-es-papirlap-allitva-kihivas-az-interneten.htmlÚjabb bizarr őrület ütötte fel a fejét a fiatalok között, akik egy A4-es méretű papírlappal a testük előtt bizonyítják be, hogy elég vékonyak. TrendOrigoVégre előkerült Cameron Diaz, és alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/trend/20160310-cameron-diaz-szineszno-elokerult-es-nagyon-lepukkant.htmlA 43 éves színésznőt Hollywood utcáin sétálva kapták lencsevégre több ízben is - mindannyiszor smink nélkül, kócos hajjal. Trend--Alig lehet ráismerni Meg Ryanre! Plasztikrém lett a színésznőbőlhttp://www.life.hu/trend/20160304-meg-ryan-szinesznore-nem-lehet-raismerni-a-sok-plasztikai-mutet-miatt.htmlA romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Emma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20160303-emma-watson-szineszno-uj-hajaval-olyan-akar-egy-tinedzserlany.htmlA Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni. Trend--Megszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.