Palvin Barbi egyszerűen vadító bikiniben! Íme, a bizonyíték

Forrás: Instagram/Palvin Barbi -
kövér kép Palvin Barbara fürdőruha Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a Sports Illustrated magazinban láthattuk Barbit fürdőruhában. Akkor sokan beszóltak a modellnek, és lekövérezték, pedig a magyar szépség alakja úgy jó, ahogy van.

Palvin Barbi bikiniben sütteti magát Las Vegasban, és a kellemes időtöltésről Instagram-oldalán is megosztott egy képet rajongóival. A modellt legutóbb sokan támadták, és ducinak titulálták a fürdőruhás képe miatt, pedig egy gramm felesleg sem látható a testén. Lehet, hogy Barbi ezzel a fotóval is az őt támadóknak üzen, legalábbis erre lehet következtetni a két felmutatott középső ujjából!

Forrás: Instagram/Palvin Barbi
A motiváció megtartásának öt lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-motivacio-megtartasanak-ot-lepese.htmlA siker alapja a motiváció. A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed előtt lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel. Motiváció nélkül nincs győzelem! Ez Zsír!--Sarka Kata: „A legnagyobb dicséret az volt, amikor azt írták, »ez az anorexiás«...”http://www.life.hu/ez-zsir/20160320-sarka-kata-legnagyobb-dicserete.htmlKata arról beszélt, hogy miként érintették a kommentelők beszólásai a fogyása után. Ez Zsír!--A nassolás valójában segíti a diétát – Csak okosan kell csinálni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-nassolas-segit-a-dietaban.htmlNem érdemes spártai életet élni a fogyókúra idején, az előre eltervezett és ügyesen kivitelezett "nasinapok" ugyanis jót tesznek a motivációnak. Ez Zsír!--Mégsem olyan fontos, hogy reggelizzünk? Nem ezen múlik a súlyunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-megsem-olyan-fontos-hogy-reggelizzunk.htmlGyakran hallhatjuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, és számos tanulmány készült azzal kapcsolatban, hogy az elhízást is azzal tudjuk legkönnyebben elkerülni, ha megfelelő mennyiségű reggelit veszünk magunkhoz. Akadnak azonban szakemberek, akik ellenkező állásponton vannak, és azt vallják, semmi baj nincs azzal, ha valaki kihagyja a reggelit. Ez Zsír!ThinkstockEz az oka, hogy egyre több az elhízott emberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-egyre-tobb-az-elhizott-ember-nincs-kontroll.htmlAmikor alaposan megpakoljuk a tányérunkat, egyáltalán nem biztos, hogy éhesek vagyunk: egyszerűen csak a szokás hatalmáról van szó. A mai ember ugyanis lényegesen többet eszik, mint nagyszüleink ettek a maguk idejében. Már 20 évvel ezelőtthöz képest is 50 százalékkal nagyobb adagokat kebelezünk be nap mint nap. Ez Zsír!--Itt a tavasz és a kerti sütögetések ideje – Grillezz egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-egeszseges-grill-etelek.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább vágyunk a szabadba: sétálni, kirándulni, piknikezni, grillezni. Mi imádjuk a kerti sütögetést, amiről szerencsére a bikiniszezon közeledtével, a diéta alatt sem kell lemondani. Csak néhány egyszerű dologra kell odafigyelni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.