Ugyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk a korábbi divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. Inspirálódásra fel!

Print blocking 

Ebben az évben az évek óta tartó color blocking őrületet, vagyis a neonszínek bőségét a print blocking, azaz a nyomott mintás anyagok különböző variációja váltja fel. Nekünk ez az egyik kedvenc újdonságunk, annyira merész és kreatív: igazi esztétikai élmény. 

Elie Saab, Gucci, GucciForrás: AFP

Fodrok és még fodrok 

A lágyság és a romantikus stílus kedvelőinek ebben a szezonban a fodrok segítik az önkifejezést. A tervezők anyagoz való játékos hozzáállása meghálálja magát a viselőn is, így öröm lesz hordani ezeket a darabokat.

Gucci, Elie Saab, LanvinForrás: AFP

Vállvillantás 

Az idei szezonban nagy hangsúly kerül a vállakra. Ha a nőiességedet szeretnéd kiemelni, bátran tedd ki őket. Szerencsére rengetegféle szabást kitalálnak a fast fashion márkák is, úgyhogy érdemes körülnézni az üzletekben. 

Givenchy, Derek Lam, Jason WuForrás: AFP

A modern hippi 

A hippistílust évről évre újragondolják a tervezők: a tavaszi-nyári szezonban gyakran visszatérnek a 60-as, 70-es évekből ellesett formák vagy minták. Az idei évben például több tervező is bő ujjú ruhákkal lepte meg a divatmániás közönséget. 

Elie Saab, Louis Vuitton, Elie SaabForrás: AFP
Három cipő, amit idén tavasszal be kell szerezned
Végre elküldhetjük nyári álmot aludni téli cipőinket, és elővehetjük kedvenc tavaszi darabjainkat. Ha néhány új darabot is beszereznél idén, nézd meg az idei tavaszi szezon legmenőbb cipőit. Íme, néhány a legdögösebb fazonokból!