Három stílus, megannyi lehetőség - Káprázatos kerti inspirációk

fashion week luxus udvar terasz inspiráció kerti bútor otthon kert lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen bohém, romantikus, esetleg flancos? Te milyen kiegészítőkkel szeretnéd idén feldobni a kertedet, teraszodat? Az alábbiakban többféle stílus inspirációit gyűjtöttük össze, válogass belőlük kedvedre!

A kerted, teraszod berendezése legalább annyi figyelmet igényel, mint otthonos belső terei. A nyár közeledtével pedig ideje összekapni magad: a jó idővel párhuzamosan itt a kerti sütögetések, baráti összeröffenések és a hűs árnyékban pihenések időszaka. Annak érdekében, hogy kertedben igazán komfortosan érezhesd magad, érdemes azt egyéniségednek megfelelően kialakítani.

Az alábbiakban három különböző stílusból is inspirálódhatsz.

100% romantika

Nőies vonalak, vintage kiegészítők, és sok-sok fehér szín - ha mindez megvan, a tökéletes romantikus hangulathoz már csak egy gyertyafényes vacsora hiányzik.

/1604/K_pr_20164710513

Bohém világ

Vagány, színes és kicsit kaotikus - itt nincsenek kőbe vésett szabályok, arra azért figyelj, hogy a kiegészítők és bútorok ne csak vidámságot sugározzanak, hanem kényelmesek is legyenek.

/1604/K_pr_201647111438

Luxus a köbön

Nem számít a pénz? Akkor mindenből a legpuccosabbat, legújabbat, legdrágábbat! Ha a határ a csillagos ég, akkor az árak helyett érdemes odafigyelned a harmóniára - bútoraid ne csak puccosak legyenek, hanem passzoljanak is egymáshoz.

/1604/K_pr_201647112844

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.