Szabó Zsófi erotikus ajkakkal csücsörített

erotikus szexi Szabó Zsófi dögös csücsörít RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője gyönyörű száját vörös rúzzsal spékelte meg, így a szelfi amit lőtt magáról igen dögösre sikerült.

Szabó Zsófi ezúttal azt mutatta meg, hogy milyen szépen tudja csücsöríteni ajkait, a látványt pedig a gyönyörű rúzs is fokozta. A színésznő sminkje nagyon rendben van legutóbbi fotóján, amit a Story Extra forgatására kapott a sminkesétől.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség is, akik bármilyen luxuskozmetikumot megvehetnének maguknak, inkább a filléres házi praktikákra szavaznak. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlet Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--Antonio Banderas divattervezőnek állt - Íme, az első darabok! http://www.life.hu/trend/20160405-antonio-banderas-mostantol-ruhakat-is-tervez-a-szinesz-megmutatta-a-ruhait-foto.htmlAz ötvenöt éves spanyol színészről remek fotók készültek, melyeken az általa tervezett ruhakollekciót viseli. Az első darabok 2016 augusztusában kerülnek a boltok polcaira. Trend--Vajna Timi testhez tapadó ruhában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160405-vajna-timi-andy-vajna-felesege-testhez-tapado-buvar-ruhaban-pozolt.htmlAndy Vajna felesége a szuperszexi búvárruhában vékonyabbnak tűnik, mint valaha. Trend--Justin Bieber új frizurát csináltatott: Elég furcsa lett!http://www.life.hu/trend/20160404-justin-bieber-raszta-hajat-csinaltatott-maganak-a-sztar-kisse-kinos-fotokat-posztolt.htmlA tinilányok kedvence a jelek szerint megunta egysíkú frizuráját, és meglátogatta a fodrászát. A végeredmény láttán nem vagyunk teljesen elégedettek. Trend--Mostanság köldökig érő csizmácskákban flangál Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160404-mostansag-koldokig-ero-csizmacskakban-flangal-rihanna.htmlRihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli, ám néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik. Trend--4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonbanhttp://www.life.hu/trend/20160404-divattrendek-amiket-mindenkeppen-probalj-ki-a-tavaszi-nyari-szezonban.htmlUgyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk ezekhez a divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.