Hetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. 

Mindenki, aki jelentkezett a programra, 15 százalék kedvezményt kap Katus Attila csoportos óráira, és ugyanennyi kedvezményben részesül a webáruházban kapható további termékekből. 

Egy általunk kiválasztott jelentkezőnek pedig végigkövetjük a végső átalakulását. 

Forrás: Thinkstock

Ő a program végéig ingyen vehet részt Katus Attila minden óráján, és a napi étkezését a KatusFoodon keresztül a Vitálkonyha biztosítja. Ráadásul nemcsak készételeket kap ingyen, de az otthoni főzéshez szükséges egészséges alapanyagokat is házhoz szállítják neki.

Life.hu szerkesztősége minden egyéb segítséget megad a fogyókúrához és a tökéletes bikinitest eléréséhez. Minden elméleti és gyakorlati háttértudást biztosítunk, legyen szó a méregtelenítésről, az anyagcseréről, a különböző diétákról, és a legjobb gyakorlatokról, amelyekkel lapos hasat, feszes popsit és tónusos izmokat szerezhetsz.

Csak kövesd a naponta frissülő EzZsír! rovatunkat, itt minden szükséges információt és segítséget megkaphatsz ahhoz, hogy te is bomba formába hozhasd magad a bikiniszezonra. Húzz bele, már csak néhány hónap van hátra!