Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát.

Mint a Life.hu is megírta, Katalin hercegné és Vilmos herceg indiai körútja nemrég vette kezdetét a királynő megbízásából.

Forrás: Northfoto

A hercegi pár a minap egy kerti partin vett részt Új-Delhiben, ahol egy, az összejövetelen szintén jelenlévő egyetemi professzor, BulBul Dhar-James vette a bátorságot, és megkérdezte Katalintól: hogyan sikerült lefogynia két gyerek után? Állandóan futok a gyerekeim után- szólt a válasz. Mindketten nagyon kedvesek. Nagyon barátságosak és szívélyesek. Mondtuk neki, hogy élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken - mondta el a Daily Mailnek Dhar-James Katalinról, aki nemrég pedikűrözetlen lábakkal jelent meg egy hivatalos eseményen.

Katalin, a diétahercegnő
A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái - kattints ide a cikkért!

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.