A 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt.

Brightonban élő Jessica Portelli közösségi oldalán osztotta meg történetét és a képét, amelyen egy trendi bikiniben pózol. A 24 éves lány kifejtette: bár nem szokott magáról ilyen fotókat készíteni, ezúttal mégis úgy érzi, el kell mondania, hogyan járt az egyik ismert fürdőruhamárka üzletében.

Forrás: Facebook/Jes P Ortelli

A lány a boltban azt mondta nekem, hogy az olyan lányoknak, mint amilyen én vagyok, nem kéne bikinit hordaniuk.

Mint Jessica írja, ő tökéletesen elégedett magával, "a tigriscsíkos nagy hasával."

"Akármekkora méretben jól nézhetsz ki. Az önbizalom az, amitől szexi leszel, nem az XS-es méret. Köszönöm, hogy megszégyenítettél engem, mert neked köszönhetően hatalmas kedvezményt kaptam a bikinimre. Jessica posztját több ezren osztották meg.

Hasznos trükkök bikinivásárláshoz
Nyaralás előtt érdemes elmenni a kozmetikushoz, sűrűbben lejárni az edzőterembe, és odafigyelni a vacsorára - de van még valami, amit nem hagyhatunk ki: ez pedig a bikinivásárlás. Akár tengerpartra, akár a Balatonra készülsz, érdemes egy kicsit több időt szánni arra a ruhadarabra, mely a legtöbbet mutatja belőled. Íme néhány hasznos trükk, ami segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb darabot: kattints ide!