Íme, a tökéletes reakció, ha megaláznak bikinivásárlás közben

Forrás: Facebook/Jes P Ortelli -
vásárlás megalázás Egyesült Királyság reakció bikini fürdőruha válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt.

A Brightonban élő Jessica Portelli közösségi oldalán osztotta meg történetét és a képét, amelyen egy trendi bikiniben pózol. A 24 éves lány kifejtette: bár nem szokott magáról ilyen fotókat készíteni, ezúttal mégis úgy érzi, el kell mondania, hogyan járt az egyik ismert fürdőruhamárka üzletében.

Forrás: Facebook/Jes P Ortelli

Mint Jessica írja, ő tökéletesen elégedett magával, "a tigriscsíkos nagy hasával."

Köszönöm, hogy megszégyenítettél engem, mert neked köszönhetően hatalmas kedvezményt kaptam a bikinimre.

Hasznos trükkök bikinivásárláshoz

Nyaralás előtt érdemes elmenni a kozmetikushoz, sűrűbben lejárni az edzőterembe, és odafigyelni a vacsorára - de van még valami, amit nem hagyhatunk ki: ez pedig a bikinivásárlás. Akár tengerpartra, akár a Balatonra készülsz, érdemes egy kicsit több időt szánni arra a ruhadarabra, mely a legtöbbet mutatja belőled. Íme néhány hasznos trükk, ami segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb darabot: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.