Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Prince különcség emlék stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá!

A Purple Rainért Oscar díjat nyert Prince eklektikus, öntörvényű és szókimondó zenei stílusát az öltözködése is tükrözte. Alapvetően a 60-as évek stílusjegyeit keverte az éppen aktuális hóbortjával, például az eleganciával, vagy a feminin vonalakkal.

1985, Párizs

Forrás: AFP

1994, Monte Carlo, World Music Award

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

1998, Párizs

Forrás: AFP/Bertrand Guay

2007, Miami, Super Bowl

Forrás: AFP/Roberto Schmidt
Forrás: NORTHFOTO

2007, Pasadena, NCLR ALMA Awards

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

2008, Los Angeles, Grammy Awards

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

2010, New York, Press Conference

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Stephen Lovekin

2011, Párizs

Forrás: AFP/Bertrand Guay

2012, Las Vega, iHeartRadio Music Festival

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Michael Kovac

2013, Los Angeles, Grammy Awards

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

2015, Los angeles, Grammy Awards

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevork Djansezian

2015, Los Angeles, American Music Awards

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Tudtad?

Prince volt az, aki miatt összehívták azt a bizottságot, akik bevezették a túlságosan szókimondó és szexuális tartalmú lemezeken azóta is használatos "Parental Advisory" figyelmeztető feliratot.

Isten éltesse a kalapok királynőjét! 90 éves lett II. Erzsébethttp://www.life.hu/trend/20160420-ii-erzsebet-kiralyno-a-kalapok-szerelmese-90-eves-lett.htmlSzeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott. Trend--70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFPMelyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigoSztárok stílusa: Horányi Julihttp://www.life.hu/trend/20160412-horanyi-juli-enekesno-stilusarol-meselt.htmlAz éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál. Trend--A hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoSportosan elegáns – így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160406-sportosan-elegans-igy-keverd-a-stilusokat.htmlA manapság egyik legnépszerűbb divatirányzat a sportos és az elegáns stílus keveredéséből jött létre. Az eredmény egy laza, mégis kifinomult vonal. Mi imádjuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.