Ilyen luxuskégliben csapatja a Wall Street igazi farkasa

üzletember luxus A Wall Street farkasa tőzsde otthon bróker luxusapartman eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tőzsdepiac gátlástalan brókerei nemcsak a filmvásznon, a való életben is csillogó luxusban tengetik mindennapjaikat: milliós kocsikkal, gyönyörű nőkkel és káprázatos villákkal veszik körbe magukat. Most pedig akár egy földi halandó is átélheti A Wall Street farkasa címben látott fényűzést.

A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült szuperprodukcióban megjelenő egyik karaktert az az üzletember ihlette, akinek tribecai luxusapartmanját 24,885 millió dollárért most bárki megvásárolhatja.

Az egyik nappali, rálátással a konyhára Forrás: nestseekers.com
Tárgyaló Forrás: nestseekers.com

Alan Wilzigről mintázták azt a férfit, aki a filmben a medencés házibuli-jelenetben bemutatta Leonardo DiCaprio karakterét a jövendőbeli feleségének.

Hálószoba Forrás: nestseekers.com
Nappali óriáskanapéval Forrás: nestseekers.com

Az igazság, hogy Wilzig már 2014-ben meghirdette luxusotthonát, ám az eredeti 38,5 millió dollárt senki nem volt hajlandó kifizetni érte, így most kénytelen volt engedni az árból. Ez a New York-i villa egyébként 604 négyzetméteren terül el, három hálószoba, komplett fedett játszótér és egyebek mellett jakuzzi is található benne.

Fürdőszoba Forrás: nestseekers.com
Konyha és étkező Forrás: nestseekers.com

A káprázatos enteriőrökhöz lélegzetelállító kilátás is társul, amit a jövendőbeli tulaj a 220 négyzetméteres tetőteraszról is megcsodálhat.

Tetőterasz Forrás: nestseekers.com
Feljutás az emeletre Forrás: nestseekers.com

Ahogy egy igazi milliomoshoz illik, Wilzig is rajong a drága autókért és motorokért, luxusjátékszereit a házhoz tartozó privát garázsban tárolta.

Garázs és játszószoba Forrás: nestseekers.com
Gardrób Forrás: nestseekers.com

Az amerikai álom "mindössze" 24 millió dollárnyira van.

Nappali és beépített terasz Forrás: nestseekers.com
A lakás kívülről Forrás: nestseekers.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.