A tőzsdepiac gátlástalan brókerei nemcsak a filmvásznon, a való életben is csillogó luxusban tengetik mindennapjaikat: milliós kocsikkal, gyönyörű nőkkel és káprázatos villákkal veszik körbe magukat. Most pedig akár egy földi halandó is átélheti A Wall Street farkasa címben látott fényűzést.

A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült szuperprodukcióban megjelenő egyik karaktert az az üzletember ihlette, akinek tribecai luxusapartmanját 24,885 millió dollárért most bárki megvásárolhatja.

Az egyik nappali, rálátással a konyháraForrás: nestseekers.com
TárgyalóForrás: nestseekers.com

Alan Wilzigről mintázták azt a férfit, aki a filmben a medencés házibuli-jelenetben bemutatta Leonardo DiCaprio karakterét a jövendőbeli feleségének. 

HálószobaForrás: nestseekers.com
Nappali óriáskanapévalForrás: nestseekers.com

Az igazság, hogy Wilzig már 2014-ben meghirdette luxusotthonát, ám az eredeti 38,5 millió dollárt senki nem volt hajlandó kifizetni érte, így most kénytelen volt engedni az árból. Ez a New York-i villa egyébként 604 négyzetméteren terül el, három hálószoba, komplett fedett játszótér és egyebek mellett jakuzzi is található benne.

FürdőszobaForrás: nestseekers.com
Konyha és étkezőForrás: nestseekers.com

A káprázatos enteriőrökhöz lélegzetelállító kilátás is társul, amit a jövendőbeli tulaj a 220 négyzetméteres tetőteraszról is megcsodálhat.

TetőteraszForrás: nestseekers.com
Feljutás az emeletreForrás: nestseekers.com

Ahogy egy igazi milliomoshoz illik, Wilzig is rajong a drága autókért és motorokért, luxusjátékszereit a házhoz tartozó privát garázsban tárolta.

Garázs és játszószobaForrás: nestseekers.com
GardróbForrás: nestseekers.com

Az amerikai álom "mindössze" 24 millió dollárnyira van.

Nappali és beépített teraszForrás: nestseekers.com
A lakás kívülrőlForrás: nestseekers.com