Kulcsár Edina búcsút mondott a szőrszálaknak

kozmetika TV2 végleges szőrtelenítés Nagy Duett Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett szereplője végleges szőrtelenítésre szánta ár magát, így legalább azzal majd időt spórol, hogy többé nem kell megküzdenie a szőrszálakkal.

Kulcsár Edinának mostanában szinte semmire nem jut ideje, de most úgy döntött, egy különleges eljárásra vállalkozik.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Azt szokták mondani, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakít! Eddig én is ezt mondtam, de mostanában rá kellett jönnöm, hogy van az a szint, amikor már így sem megy mindig! Néha bosszantó, egyébként, hogy semmire nem jut idő. Most azért eljöttem egy kezelésre, ami tulajdonképpen egy végleges szőrtelenítés! Tényleg végleges! Láb-hónalj-fazon! A lábamon első alkalommal csináltuk a kezelést, viszont a felsorolásból a másik 2 területen már a 3. alkalom volt! Pont azért vetettem alá magamat, hogy kezdjük el a lábamat is, mert a már kezelt részeken hihetetlen látványos az eredmény! – írta Edina, aki reméli, ezzel időt spórol magának és nyáron már nem kell hosszasan bíbelődnie a szőrszálakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.