Jó néhány hollywoodi példa bebizonyította már, hogy egy gyerek számára nem feltétlenül előnyös, ha a csillogó hollywoodi álomvilágban nő fel. Szerencsére vannak hírességek, akik tanultak mások hibáiból és családjuk életétől, és – lehetőségeikhez mérten – megpróbálják távol tartani a kíváncsi tekinteteket.

Robin Wright és Sean Penn 

Az utóbbi időben a kétszeres Oscar-díjas színész, Sean Penn neve főleg Charlize Theron kapcsán merült fel, 14 éves házasságát a gyönyörű Robin Wrighttal mintha mindenki elfelejtette volna. A két színész 1990 körül kezdett el randizni, majd 1991-ben meg is született lányuk Dylan Frances, két évvel később pedig fiuk, Hopper Jack. A gyerekek csak néhány évesek voltak, mikor Wrightot egy fegyveres bűnöző kirabolta a saját kocsijában, úgy, hogy a csemetéi a hátsó ülésen voltak. Ekkor döntöttek úgy, hogy elhagyják Los Angelest, a hollywoodi álomgyárat, és Észak-Kaliforniába költöznek, Wright akkor úgy nyilatkozott, hogy nem csak a rablás játszott szerepet a döntésükben, mint mondta, nem szerette volna, ha a gyerekei Hollywood kegyetlen, törtető világában szocializálódnának. És azt is hozzátette, hogy tudja jól, nem feltétlenül áldás egy gyereknek, ha híres szülei vannak. 

Forrás: Northfoto

Jessica Biel és Justin Timberlake 

Jessica Biel már a várandósságát sem verte nagydobra, tavaly januárban törte meg a csendet, és ismerte el terhességét. Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia végül áprilisban született meg, és a Silas Randall Timberlake nevet kapta. A pár semmiképpen nem szeretné, ha kisfiuk a rivaldafényben nőne fel, éppen ezért azt tervezik, hogy minél több időt próbálnak majd meg a hegyekben, montanai házukban tölteni. Úgy gondolják, a Sziklás-hegység káprázatos környezete jobb hatással lesz a kicsi Silasra, mint Hollywood rohanó világa. Valószínűleg igazuk is van. 

Forrás: Instagram/Justin Timberlake

Julia Roberts és Daniel Moder

Julia Roberts és Daniel Moder 2002-ben házasodtak össze, 2004-ben születtek meg ikergyermekeik, Hazel és Phinnaeus, majd 2007-ben egy újabb lurkóval, Henryvel gyarapodott a família. Julia és férje is a nyugalmas, csillogásmentes családi élet tette le a voksát: az új-mexikói Santa Fében, egy farmon telepedtek le. A színésznő anno így nyilatkozott a döntésükről: "Távol szeretném tartani a gyerekeket a reflektorfénytől. Nem is igazán tudják még, hogy mi a munkám, ők még gyerekek, én pedig számukra csak egy anya vagyok. Lassan tinédzserek lesznek, egy csomó dolog lesz az életükben, ami fontosabb, mint a szüleik munkája. Azt hiszem, a boldog családi élet a legfontosabb, én pedig szerencsésnek mondhatom magam." 

Forrás: Instagram/juliarobertsoroginal