elkényeztetett luxus tinédzser gazda Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt.

Maya Henry

A 15 éves, de 30-nak is simán kinéző Maya Henry, az egyik legfiatalabb és legnépszerűbb kőgazdag csemete az Instagramon, jelenleg több mint 39 ezer követője van. A fiatal lány legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy szülei potom 6 millió dollárért szerveztek neki szülinapi bulikát, a zsúron pedig olyan sztárok léptek fel, mint Pitbull vagy Nick Jonas. Bár Maya még csak most kezdte a középiskolát, szerető édesapjának, Thomas Henry sztárügyvédnek köszönhetően nem kell az unalmas és átlagos amerikai gimnazisták életét élnie.

Tengerparti nyaralások, szelfik a sztárokkal, és méregdrága táskák, ilyen Maya élete Forrás: Instagram/Maya Henry

Instagram profilját tanulmányozva az ember könnyen belefuthat különböző A listás sztárokkal készített szelfikbe, de szivesen posztolgat irigylésre méltó képeket különböző egzotikus nyaralásairól is.

Earvin Johnson

A legendás kosárlabdázó, Magic Johnson fia, Earvin 13 éves kora óta tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. A 23 éves fiút édesapja mindenben segíti, ennek köszönhetően néhány éve Earvin nyilvánosan is felvállalta szexualitását. De Instagram-képeiből az is kitűnik, hogy apuci nemcsak lelkileg áll mindenben fia rendelkezésére: anyagilag is teljes szívéből támogatja.

Magic Johnson fia igazi díva Forrás: Instagram/EJ Johnson

Majd 500 ezres rajongótáborát a közösségi oldalán divatosabbnál divatosabb oufitekkel, celebszelfikkel és méregdrága vakációkról posztolt képekkel kápráztatja el.

Alex Bostanian

"Világutazó, partiguru" - Alex Bostanian, az örmény származású Los Angeles-i fiú ezekkel a szavakkal jellemzi saját magát Instagram profilján. Alex burzsuj képeit nézegetve az ember könnyen érezheti úgy, hogy egy ócska amerikai rapvideoklip elevenedik meg a szeme előtt : imád dicsekedni a pénzével (vagyis szülei pénzével), folyamatos méregdrága autókkal, luxuskarórákkal, no meg egy elmaradhatatlan üveg Dom Perignon pezsgővel pózol. Konkrétan nincs olyan luxusbulika, nincs olyan egzotikus nyaralás, ahol Alex ne komponálna bele a képbe egy Dom Perignont.

Drága autók és a Dom Perignon, Alex kedvencei Forrás: Instagram/Alex Bostanian

A fiú bicskanyitogató profilját jelenleg több mint 50 ezren követik.

Annabel Schwartz

A 23 éves Annabel többször is hangot adott nemtetszésének azzal kapcsolatban, hogy őt bizony zavarja az életvitelét és Instagram-profilját körülvevő figyelem és felhatjás. Annabel azt nyilatkozta, hogy többre tartja magát az apja hitelkártyájánál, és arról is felvilágosította "irigyeit", hogy ő amúgy menő divattervezőként tevékenykedik. Korábbi frusztrációit azonban valószínűleg könnyen legyőzte, hiszen továbbra is posztolgatja nyilvános Instagram-oldalára tökéletes bikinialakját megörökítő szelfijeit és káprázatos fotóit azokról az egzotikus országokról, ahová barátaival gyakran kiruccan nyaralgatni.

Egzotikus nyaralások és bulik ezerrel, ez Annabel élete Forrás: Instagram/Annabel Schwartz

Annabel csodálatos életét egyébként mindössze 11 ezer sóvárgó rajongó követi.

Jack Siebert

Bár Jack első ránézésre egy átlagos középiskolásnak tűnik, Instagram-profilja tanúsága szerint felnőtteket megszégyenítő életet él: luxusjachtokon napozgat, drága pezsgőkkel koccint, körbeutazza a világot, és exkluzív éttermekben vacsorázik. Mindez azonban nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy édesanyja többek között a színész David Schwimmer és David Aquette menedzsere, édesapja pedig a Lighthouse Entertainment feje.

Tengerpart, drága éttermek és egy selfie Naomi Campbellel, Jack Siebert élete szinte tökéletes Forrás: Instagram/Jack Siebert

A Los Angeles-i aranyifjú luxuséletét több mint 12 ezer kíváncsi szempár lesi az Instagramon.

Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Bizarr válások, pórul járt exekhttp://www.life.hu/csalad/20160509-furcsa-bizarr-valasok-a-nagyvilagban.htmlVannak botrányos válások, vannak évekig elhúzódó pereskedések, és vannak furcsa, egyenesen bizarr helyzetek: egy válás sosem túl szívmelengető procedúra, ám az alábbi esetekben a feleknek igazán abszurd szituációkat kellett megélniük. Család--Gyereknevelés a rivaldafényen túl http://www.life.hu/csalad/20160505-sztarok-akik-gyerekuket-nem-a-reflektorfenyben-nevelik-fel.htmlJó néhány hollywoodi példa bebizonyította már, hogy egy gyerek számára nem feltétlenül előnyös, ha a csillogó hollywoodi álomvilágban nő fel. Szerencsére vannak hírességek, akik tanultak mások hibáiból és családjuk életétől, és – lehetőségeikhez mérten – megpróbálják távol tartani a kíváncsi tekinteteket. Család--Spórolási trükkök és praktikák egy pénzügyi szakértő szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20160429-szopper-zsofia-penzugyi-tanacsado-sporolasi-tippjei.htmlHa meghalljuk ezt a szót, hogy spórolás, egyből összehúzódik a gyomrunk és eszünkbe jut az a rengeteg lemondás, ami ezzel jár. Pedig a takarékoskodás nem feltétlenül jár lemondással, inkább tudatos és megfontolt pénzbeosztásról szól. A következőkben Szopper Zsófia, a Life.hu pénzügyi tanácsadójának spórolási praktikáit tolmácsoljuk. CsaládThinkstockBoldog család, sikeres karrier - Anyák a csúcsonhttp://www.life.hu/csalad/20160425-sikeres-anyak-akik-a-gyerek-mellett-karriert-is-epitettek.htmlKarrier, csillogás, anyaság és boldog családi élet - az alábbi asszonyok azon túl, hogy a hivatásukban kiemelkedően teljesítenek, családi életüket is sikeresen tudják menedzselni. Anyák napja közeledtével összeválogattunk öt igazán sikeres és világhírű édesanyát. Család--Hollywood leghíresebb fekete bárányaihttp://www.life.hu/csalad/20160421-hollywood-leghiresebb-fekete-baranyai-rossz-utra-tert-hires-rokonok.htmlMajd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.