Egzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt.

Maya Henry

A 15 éves, de 30-nak is simán kinéző Maya Henry, az egyik legfiatalabb és legnépszerűbb kőgazdag csemete az Instagramon, jelenleg több mint 39 ezer követője van. A fiatal lány legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy szülei potom 6 millió dollárért szerveztek neki szülinapi bulikát, a zsúron pedig olyan sztárok léptek fel, mint Pitbull vagy Nick Jonas. Bár Maya még csak most kezdte a középiskolát, szerető édesapjának, Thomas Henry sztárügyvédnek köszönhetően nem kell az unalmas és átlagos amerikai gimnazisták életét élnie.

Tengerparti nyaralások, szelfik a sztárokkal, és méregdrága táskák, ilyen Maya életeForrás: Instagram/Maya Henry

Instagram profilját tanulmányozva az ember könnyen belefuthat különböző A listás sztárokkal készített szelfikbe, de szivesen posztolgat irigylésre méltó képeket különböző egzotikus nyaralásairól is.

Earvin Johnson

A legendás kosárlabdázó, Magic Johnson fia, Earvin 13 éves kora óta tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. A 23 éves fiút édesapja mindenben segíti, ennek köszönhetően néhány éve Earvin nyilvánosan is felvállalta szexualitását. De Instagram-képeiből az is kitűnik, hogy apuci nemcsak lelkileg áll mindenben fia rendelkezésére: anyagilag is teljes szívéből támogatja. 

Magic Johnson fia igazi dívaForrás: Instagram/EJ Johnson

Majd 500 ezres rajongótáborát a közösségi oldalán divatosabbnál divatosabb oufitekkel, celebszelfikkel és méregdrága vakációkról posztolt képekkel kápráztatja el.

Alex Bostanian

"Világutazó, partiguru" - Alex Bostanian, az örmény származású Los Angeles-i fiú ezekkel a szavakkal jellemzi saját magát Instagram profilján. Alex burzsuj képeit nézegetve az ember könnyen érezheti úgy, hogy egy ócska amerikai rapvideoklip elevenedik meg a szeme előtt : imád dicsekedni a pénzével (vagyis szülei pénzével), folyamatos méregdrága autókkal, luxuskarórákkal, no meg egy elmaradhatatlan üveg Dom Perignon pezsgővel pózol. Konkrétan nincs olyan luxusbulika, nincs olyan egzotikus nyaralás, ahol Alex ne komponálna bele a képbe egy Dom Perignont.

Drága autók és a Dom Perignon, Alex kedvenceiForrás: Instagram/Alex Bostanian

A fiú bicskanyitogató profilját jelenleg több mint 50 ezren követik.

Annabel Schwartz

A 23 éves Annabel többször is hangot adott nemtetszésének azzal kapcsolatban, hogy őt bizony zavarja az életvitelét és Instagram-profilját körülvevő figyelem és felhatjás. Annabel azt nyilatkozta, hogy többre tartja magát az apja hitelkártyájánál, és arról is felvilágosította "irigyeit", hogy ő amúgy menő divattervezőként tevékenykedik. Korábbi frusztrációit azonban valószínűleg könnyen legyőzte, hiszen továbbra is posztolgatja nyilvános Instagram-oldalára tökéletes bikinialakját megörökítő szelfijeit és káprázatos fotóit azokról az egzotikus országokról, ahová barátaival gyakran kiruccan nyaralgatni.

Egzotikus nyaralások és bulik ezerrel, ez Annabel életeForrás: Instagram/Annabel Schwartz

Annabel csodálatos életét egyébként mindössze 11 ezer sóvárgó rajongó követi.

Jack Siebert

Bár Jack első ránézésre egy átlagos középiskolásnak tűnik, Instagram-profilja tanúsága szerint felnőtteket megszégyenítő életet él: luxusjachtokon napozgat, drága pezsgőkkel koccint, körbeutazza a világot, és exkluzív éttermekben vacsorázik. Mindez azonban nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy édesanyja többek között a színész David Schwimmer és David Aquette menedzsere, édesapja pedig a Lighthouse Entertainment feje.

Tengerpart, drága éttermek és egy selfie Naomi Campbellel, Jack Siebert élete szinte tökéletesForrás: Instagram/Jack Siebert

A Los Angeles-i aranyifjú luxuséletét több mint 12 ezer kíváncsi szempár lesi az Instagramon.