Amikor párkapcsolati tanácsra van szükségünk, nem mindig a család és a barátok – olykor túlságosan is kendőzetlen – véleményét érdemes meghallgatnunk. 

1. Az igazság

Teljesen lényegtelen, mennyire erős a viszonyod a családoddal, nem szabad, hogy befolyásolják a párkapcsolatodat bármilyen szinten – és ők sem akarnak majd neked rosszat.

Forrás: Dreamstime

2. Túlzott ragaszkodás

A pároddal töltöd együtt a legtöbb időt, nem csoda, ha ez másoknak is feltűnik. Nyilván te se szereted, ha a szüleid vagy a barátaid folyamatosan egymáson lógnak és másokat is kizárnak. Ezt te sem mondod meg nekik, ezért ők sem fogják neked – talán csak egészen finoman.

3. Hűség

Vajon miért túlórázik mostanában annyit a párod? A szíved legmélyén te is tudod a választ, de inkább nem akarod másoktól hallani. 

Forrás: Dreamstime

4. „Ha nem szereted, miért vagy vele?”

Sokszor hiába aggódnak érted a barátaid, miközben látják, hogy nem vagy boldog, inkább nem mondanak semmit, hiszen senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Előbb-utóbb rájössz, hogy ki a te valódi társad- remélhetőleg előbb. 

6 dolog, ami nélkül nem működik a párkapcsolat
A harmonikus, kiegyensúlyozott és mindkét fél részére egyformán örömet jelentő párkapcsolatnak hat fontos pillére van - összegyűjtöttük, hogy melyek ezek. A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.