Hírt adtunk a cannes-i filmfesztivál nyitónapjáról és a szintén Cannes-ban rendezett amfAR-gáláról is, de ennyi celebparti és vörös szőnyeges esemény között újabb bakikról számolhatunk be a Riviéráról. 

Akik színt vittek az egyhangúságba Szerencsére nem mindenki volt unalmas és szürke: Lara Lieto és Sharon Stone csodás színekben vonultak a vörös szőnyegen, ami mindkettőjüknek üde frissességet kölcsönzött. 

Lara Lieto, Sharon StoneForrás: AFP

Akik a legnagyobbat hibázták A modell, Lara Stone fekete csipkeruhája alatt méretes bugyit villantott. De ha ez még nem lenne elég, csak egy kicsit kell ránagyítani a képre, hogy tökéletesen látszódjon: a mellbimbóját meztelenül hagyta. A hét másik nagy csalódása Marion Cotillard, akin sehogyan sem állt, inkább csak lógott ez a furcsa összeállítás.

Lara Stone, Marion CotillardForrás: AFP

Akik hiába próbálkoztak, mégsem csillogtak Kim Kardashian egy nude ruhát vett fel kristályokkal kirakott páncéljára. A két ruhadarab viszont nem igazán passzolt össze. Ahogy a modell, Lily Donaldson ruhája sem az ízléses csillogást hozta. 

Kim Kardashian, Lily DonaldsonForrás: AFP

Akik a legunalmasabbak voltak Rengeteg outfitben láthattuk a modelleket Cannes-ban pózolni, de nem mindig hozták a legjobb formájukat, ahogy Adriana Lima és Toni Garrn sem, akiket unalmas ruhában is lencsevégre kaptak. 

Adriana Lima, Toni GarrnForrás: AFP