A tehetséges sportoló örülhet a londoni EB-n elért sikereinek, valamint annak is, hogy hamarosan megünneplik feleségével az első házassági évfordulójukat. Egy dolog azonban még hiányzik a teljes boldogsághoz: a gyerek.

Cseh Laci már megtalálta élete párját, saját bevallása szerint mióta megnősült, a sportteljesítménye is sokkal jobb. Augusztusban ünneplik első házassági évfordulójukat, de már kilenc éve alkotnak egy párt. Nem csoda, hogy a családalapítás is egyre gyakrabban kerül szóba.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Nagyon szeretnék gyereket, többet is akár, én ugyanis egykeként nőttem fel. Édesapának lenni szerintem gyönyörű hivatás, alig várom, hogy kipróbáljam magamat ebben a szerepkörben” - árulta el vágyát Laci, aki feleségénél jobb nőt el sem tudna képzelni maga mellett. “Elfogultság nélkül mondom, hogy a nejem nemcsak borzasztóan intelligens, de rendkívül megértő is. Más nő biztosan féltékenykedne, hisztizne, maiért ennyit vagyok távol, de szerencsére ő abszolút megbízik bennem, és nem ellenőrizget folyamatosan” -  mondta az úszó a Best magazinnak.