kisfiú súlyzó rúdtáncos edzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldog anyuka minden percet kihasznál, hogy karban tartsa gyönyörű testét, és az ötletekből sem fogy ki soha.

Pirner Alma egy pillanatra sem szeretné, ha kisfia a hiányát érezné. A rúdtácosnő ezért azt találta ki, hogy az otthoni edzés közben kisfiát a combjára ülteti és amellett, hogy nevetve, játékosan edzi testét, Alen közelében is lehet.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Így kell elképesztő sikerrel venni az életmódváltást – A BikiniBody dietetikusának tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160602-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsi-hatodik-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden héten hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 53.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160601-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-53-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Horváth Andris fitneszmodell: "Könnyű átesni a ló túloldalára, amikor már nem a sport van értünk, hanem fordítva"http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-horvath-andras-fitneszmodellel-beszelgettunk-versenyzesrol-edzesrol-egseszeges-etkezesrol.htmlA 27 éves fitneszmodell, Horváth Andris gyerekkora óta elkötelezett a sport iránt. Teljesítményorientált lévén fontos neki, hogy folyamatosan bizonyítson önmagának. Hitvallása szerint célok mindig kellenek, de fontos, hogy közben ne felejtsünk el élni sem. Ez Zsír!--Pirner Alma megmutatta, hogyan edz a kisfiával - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160531-pirner-alma-egyutt-edz-a-kisfiaval-a-gyermek-erdekeit-tartsuk-szem-elott-video.htmlA rúdtánc nagyasszonya most a kisgyermekes anyukáknak ad edzéstippeket. A videó láttán lehet, hogy neked is kedved támad egy kis testmozgáshoz. Ez Zsír!--Egy szénhidrátfüggő vallomása 30 nap megvonás után – Avagy így éltük túl a májusi kihívást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-beszamolo-a-majusi-teljes-kiorlesu-kihivasrol.htmlNagy várakozással fogtam neki a májusi kihívásnak, azaz egy teljes hónapig semmi finomított szénhidrátot nem vehettem magamhoz. Viszlát, kedvenc sajtos pogi, au revoir kakaós csiga, da szvidanyija imádott pizzás tekercs! Ez Zsír!OrigoBrooklyn Beckham hasán sajtot lehetne reszelni: szexi fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160531-brooklyn-beckham-igazi-alompasi-dogos-felsotestet-villantott-a-sztarcsemete-foto.htmlDavid Beckham legidőseb fia igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.