Érdekességek Hillary és Bill Clinton családi fészkéről

luxus ingatlan otthon Hillary Clinton Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már korábbi cikkünkben közelebbről is bemutattuk, sőt néhány meglepő érdekességet is elárultunk a republikánus elnökjelöltté lett ingatlanmogul, Donald Trump káprázatos luxusotthonáról, akkor most jöjjön a másik oldal is – lássuk, milyen házban éldegél a demokrata elnökjelölt Hillary és az exelnök Bill Clinton.

Azt azért az elején leszögezzük, hogy Clintonék családi fészke nyomába sem ér a Trump-villának – már ami a giccset illeti.

Clintonék családi fészke Forrás: housebeautiful.com
  • Miután Bill Clinton mandátuma lejárt, a Clinton család a New York állambeli Chappaquában húzta meg magát. Ha a pontos címükre lennél kíváncsi, nos az sem titok: otthonukat a 15 Old House Lane alatt találod.
Forrás: AFP
  • Clintonék 1999-ben 1,7 millió dollárért vásárolták az ingatlant, amit – miután Hillaryvel újra beköltöznének a Fehér Házba – a szakértők szerint akár 2,5 millió dollárért is el tudnának adni.
  • A ház 1889-ben épült holland gyarmati stílusban. A telek 4452 négyzetméteren terül el, a házhoz tartozik öt hálószoba, négy fürdőszoba és természetesen egy medence is.
Forrás: housebeautiful.com
  • A Clinton-kúria nem csak a család tagjai számára szolgál otthonul: a hivatalban lévő és a volt elnökök, valamint az alelnökök és elnökjelöltek és családtagjaik biztonságáért felelős, Clintonék mellé kirendelt Secret Service ügynököknek is a ház a bázisuk.
Forrás: AFP
  • A házat egy igen magas kerítés védi a kíváncsi szemek elől, a kerítés tetején reflektorokat is elhelyeztek, a kapunál pedig egy biztonsági őrhely lett kialakítva.
Forrás: housebeautiful.com
  • Clintonék igazi burzsuj környéken laknak: a Forbes szerint Chappaqua a 317. legdrágább város az USA-ban, az átlagos ingatlanárak 1,2 millió dollár körül mozognak, a lakók átlagjövedelme pedig 105 ezer dollár.

Esküvőre készülsz? Mutatjuk, milyen aprósággal lepd meg a násznépethttp://www.life.hu/otthon/20160608-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-eskuvoi-ajandekot-keszit.htmlAz esküvődre készülsz, de még nem tudod, hogy milyen apró ajándékkal köszönd meg a násznépnek, hogy részt vettek életed nagy napján? Molnár Gina, a Ginappi a műhely bloggere egy olyan kreatív ötletet mutat, amely garantáltan mindenkit levesz majd a lábáról. Otthon--A világ legkülönlegesebb templomaihttp://www.life.hu/otthon/20160608-a-vilag-legkulonlegesebb-templomai.htmlLehetsz vallásos vagy vallástalan, a következő épületektől valószínűleg neked is tátva marad a szád. Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ öt legkülönlegesebb templomát. OtthonAFPÍgy lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermeihttp://www.life.hu/otthon/20160608-sztarok-luxus-ettermei.htmlA sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak. Otthon--Eszméletlenül luxi, de totál felesleges fürdőszobai kiegészítőkhttp://www.life.hu/otthon/20160607-luxus-es-felesleges-kiegeszitok-a-furdoszobaba.htmlHa eddig azt gondoltad, hogy otthonod fürdőszobája minden szükséges kiegészítővel fel van szerelve, akkor most készítsd fel magad a csalódásra. Egy világító vécécsésze vagy übercuki bagolytaposó nélkül nem élet az élet. Lehet, hogy ez idáig még a létezésükről sem tudtál, de garantáljuk, hogy cikkünk elolvasása után mindent be akarsz majd szerezni. OtthonAz egykori Szovjetunió leghátborzongatóbb helyeihttp://www.life.hu/otthon/20160606-az-egykori-szovjetunio-leghatborzongatobb-helyei.htmlMérgező szellemváros, hatalmas, földbe vájt mélyedés, vagy éppen kísértetiesen rothadó cirkusz - az egykori Szovjetunió területén számos hátborzongató hely található. Ezekből válogattunk. Otthon--Vége a találgatásnak: erre a vityillóra cseréli a Fehér Házat Obama és családjahttp://www.life.hu/otthon/20160601-barack-obama-es-csaladja-ebbe-a-hazba-koltozik-a-feher-hazbol.htmlNincs több kétely és álmatlan éjszaka, végre valahára kiderült, hova költözik Barack Obama és családja, miután 2017 januárjában véget ér majd az amerikai államfő második elnöki ciklusa. Nem éppen a Fehér Ház, de azért megteszi. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.