Galambos Lajos fogyás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatószenész tanácsait követve újabb közel 5 kilót dobott le Cseke Katinka. A Jóban Rosszan sztárja a Hal a tortán forgatásán faggatta ki Lajcsit. 

Galambos Lajos elárulta, nemcsak egészségügyi mentora lett Katinkának, de együtt járnak fellépni, és akár telefonon is bármikor segít Katinkának, aki 100 kilóról kezdte a fogyást, és Czene Attila segítségével ment 90 alá.

"Sok problémával küszködtem, voltak gyomorbántalmaim is, ám azok egy csapásra megszűntek. Ha valaki edz, az jó, de az életmódváltás legalább ilyen fontos. Ezt kaptam Lajcsitól. Türelmes, mindent részletesen elmagyaráz, nem csak azt mondja, mit kell tennem, hanem azt is, hogy ­miért" – mondta el a Blikknek Cseke Katinka.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Döbbenetes kutatási eredmény: brutálisan hizlal az autóvezetéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-ha-egy-orat-ulunk-a-kocsiban-2-3-kiloval-nyom-alattunk-tobbet-a-merleg.htmlHa egy órát ülünk a kocsiban, 2,3 kilóval nyom alattunk többet a mérleg - derül ki egy friss felmérésből. De hogy is vam ez pontosan? Ez Zsír!ThinkstockJól dokumentált fogyás - Hajdú Péter előtte-utána képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-hajdu-peter-10-kilot-fogyott.htmlSarka Kata egészséges életmódja Hajdú Pétert is megihlette. A tévés fogyókúrába kezdett és 10 kilót le is adott. Ez Zsír!OrigoElavult a BMI-index - Nem ez határozza meg, túlsúlyos vagy-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160604-elavult-a-bmi-index.html A Cleveland Klinika Elhízással és Anyagcserével Foglalkozó Intézetének szakemberei szerint a hagyományos testtömeg-index (BMI) helyett egy jóval szélesebb spektrumú módszert kellene kidolgozni a jövőben az elhízás meghatározására.Ez Zsír!OrigoElőítéletek és tévhitek hálójában: a zsírok és olajok szerepe az étkezésbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-zsirok-es-olajok-szerepe-a-kiegyensulyozott-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokkal és olajakkal kapcsolatban? Miért legyünk tisztában ezekkel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokak által az elhízás és több betegség okozójának egyikeként számon tartottak. Ez Zsír!--Katus Attila bekeményít: Nincs kegyelem Teodórának!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-katus-attila-hatodik-beszamoloja-teodora-edzesterverol.htmlÚjabb héten vagyunk túl, ami a Life.hu és Katus Attila közös BikiniBody programját illeti. Kíváncsi vagy, hogy halad a közös munka Teodórával, a BikiniBody győztesével? Olvasd el Attila heti beszámolóját! Ez Zsír!--Katus Attila megmutatta, milyen csuda hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160615-katus-attila-fitnesz-edzo-egy-jogaoran-megmutatta-milyen-hajlekony.htmlAz ismert fitneszedző számtalan sportágban jártas, ezért azonnal igent mondott, amikor meginvitáltam egy jógaórámra. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.