Fánkokkal és süteményekkel is lehet álomalakod? Ez a lány megcsinálta!

Forrás: Instagram/Girlgainzblog -
nassolás testmozgás Laura Baker édesség alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves személyi edző, Laura Baker lecserélte a répát fánkra, a teste pedig azóta is szuperizmos. Hogy mi a titka? Máris eláruljuk. 

A csinos személyi edző azt vallja, beleférnek az étrendjébe a fánkok és kedvec édességei, hszen minden nap órákat tölt az edzőteremben. A 28 éves Laura Bath-ban él, és saját bevallása szerint akkor cserélte le a répát és a salátát édességre, amikor realizálta, hogy ettől még ugyanolyan formás lesz az alakja.

Forrás: Instagram/Girlgainzblog

A lány irodai munkát végzett, három éve azonban úgy döntött, blogot indít, ma pedig már 10.000 ember követi képmegosztó oldalát, ahol megmutatja, hogy édességekkel is lehet bárkinek ilyen alakja. Persze Laura sem azt hideti, hogy tömjük magunkba az édességet: van például egy saját krémes fánkreceptje, amiben 6 gramm fehérje van, és egy darab mindössze 65 kalóriát tartalmaz. Egyébként pedig az édességek mellett ételei 80%-át olyan falatok alkotják, amik csak egy dolgot tartalmaznak: húst, zöldséget, fehérjét vagy magféléket.

Forrás: Instagram/Girlgainzblog

"A kedvenc ételem a pizza és a mogyorókrém. Egyszerűen imádom az édességet, ezért is indítottam a blogot. Célom, hogy megmutassam, kreativitással és kedvec ételeink beiktatásával is lehet fogyni. Az étel ugyanis arra van, hogy örömet okozzon, én pedig nem hiszek a gyors diétákban és a szigorú, mindent kizáró étrendekben. A diétának kell illeszkednie az életünkhöz, és nem fordítva" - vallja a lány. Érdemes tanulni tőle!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.