Irigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett!

Forrás: Tsum Magazine -
fiatal Elle MacPherson Courteney Cox izmos Demi Moore Cindy Crawford test formás Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? 

Cindy Crawford

A 80-as, 90-es évek egyik legkeresettebb szupermodellje februárban töltötte be 50. életévét. Az évtizedek múlásával is alig változott a teste: ma is formás és izmos. Ez egyébként nem is csoda, hiszen az egészséges életmód híve: odafigyel az étkezésre, és a testmozgás is fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. Lányával, akit szintén erre az életmódra nevelt, helyet kaptak a legszebb anya-lánya párosokról írt cikkünkben. Bikinitestéről itt találsz fotókat!

Cindy Crawford nem rejtegeti gyönyörű testét az orosz Tsum magazinban sem Forrás: Tsum Magazine

Christie Brinkley

A szintén modellként ismertté vált Christie Brinkley 61 éves. Kimondani is hihetetlen, annyira nem látszik rajta a kor. Saját bevallása szerint már 12 éves kora óta szigorú vegetáriánus étrendet követ: sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, csakis frissen és nyersen, mert azok úgy a legegészségesebbek. Azt is tudjuk, hogy a tündöklő és fiatalos arcbőrének a kókuszolaj a titka. Bikinis képet itt találsz róla.

Christie Brinkley egy bikinis fotózás alkalmával bizonyította be, hogy 50 felett is szexi Fotó: Timothy White

Elle MacPherson

Elle MacPherson nem véletlenül kapta a The Body, vagyis A Test becenevet, ugyanis 52 évesen egy évvel sem néz ki többnek 30-nál. Heti hat napon 45 percet edz, emellett fut, túrázik, úszik, vízisíel, vagy ami éppen jön. Ami az étkezést illeti, a vörös húsokat, a búzát és a tejtermékeket teljesen kerüli, és a teste pH-ját folyamatosan ellenőrzi, és mindenféle lúgosító technikákat vet be, ha szükség van rá, így bikiniben is csodásan fest.

Elle MacPhersonon nem fog az idő, a teste, mint egy huszonévesé Forrás: Ocean Drive Magazine

Courteney Cox

Júniusban töltötte be 52. életévét a Jóbarátok egykori sztárja, aki az arcán több beavatkozást is csináltatott. Teste azonban, a többiekhez hasonlóan, a megfelelő étkezésről és a rengeteg sportolásról tanúskodik. Bikinis képeket itt találsz róla!

Courteney Cox 52 évesen is nagyon csinos Fotó: James White for New You Magazine

Demi Moore

Hiába 53 éves, egyszerűen nem fog rajta az idő. Korábban azt gondoltuk, hogy Ashton Kutcher tartotta fiatalon, de nem a fiatal pasi volt a titka, hiszen a szakítás óta is fantasztikusan néz ki. Huszonéves lányai között is szinte tinédzsernek néz ki, annyira fiatalos, formás és izmos a teste. Bikinis képeket itt találsz róla!

Demi Moore alakja még ma is irigylésre méltó Fotó: Brian Bowen Smith
Édesapja betegsége motiválta az Európa-bajnok fitneszmodellt, Gazdag Adriennthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160706-gazdag-adrienn-fitneszmodellt-kerdeztuk-eletmodjarol-versenyeirol.htmlA 31 éves Gazdag Adrienn gyerekkora óta sportrajongó, de a fitneszben talált rá igazán önmagára. Ez a szenvedélye, ahogy ő fogalmaz, él-hal érte. De nemcsak a sport teszi ki az életét, emellett ugyanis halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket oktat. Ez Zsír!OrigoMiért gyűlölik a nők a testüket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160705-egyes-nemzeteknel-a-nok-80-szazaleka-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás 13 országban végzett felmérést a nők között arról, hogy mennyire elégedettek a testükkel. A végeredmény sokkoló lett. Egyes nemzeteknél a nők 80, vagy akár 90 százalékának nem tetszik az, amit a tükörben lát. Ez Zsír!--Tücskök, férgek, giliszták, lárvák – a legjobb ételek diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160704-a-rovarok-a-jovo-etelei-es-meg-a-fogyokuraban-is-segitenek.htmlÉhes vagy? Mit szólnál egy kis fűszeres szöcskéhez némi kukacmártással? A legtöbb nyugati embernek egy ilyen fogás gondolatától is felfordul a gyomra, pedig a rovarfogyasztás a világ számos pontján bevett gyakorlatnak számít, főként kiváló tápértéküknek köszönhetően. Ez Zsír!--10 ok, amiért nem fogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160701-okok-amiert-nem-fogysz.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek! Ez Zsír!--Készen állsz a következő kihívásra? Július a gyümölcsevés hónapja!http://www.life.hu/ez-zsir/20160629-julius-a-gyumolcseves-honapja-a-kihivas-eveben.htmlA futás hónapja után a július a gyümölcsevés próbája lesz, a kihívás évének következő megmérettetése ugyanis arról szól, hogy mindennap együnk gyümölcsöt. Ez Zsír!--Felér egy brutális kínzással! Ez történik a testeddel, ha nem iszol elég vizethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-feler-egy-brutalis-kinzassal-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-iszol-eleg-vizet.htmlAz emberi szervezet 70%-át víz teszi ki: ez felel az anyagcseréért és vérkeringésért, a méregtelenítésért és testünk hőszabályozásáért. De a szép bőrnek is elengedhetetlen feltétele testünk belső hidratálása, ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fáradtságot és a fejfájást éppen a dehidratáltság okozza. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.