Ennyire gyűlölik a pasik, ha mi, nők vásárolunk - vicces fotók

vásárlás üzlet shopping
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A shoppingolás egy igazi kiképzés a férfiaknak. 

Hurrá, a pasid rábólint, hogy elkísér shoppingolni. Bár a profik tudják, ez rossz ötlet, te mégis alig várod, hogy kedvesed végszavazzon a ruhákra? Rossz hírünk van: csak nagyon kevés férfi tudja élvezni, ha a párja shoppingol. A Reddit-en nemrég megjelent egy vicces sorozat arról, mi jót csinálnak a pasik, amíg barátnőjük, feleségük ruhát próbál. Ismerős, ugye?

Forrás: Dreamstime
Last minute fürdőruhavadászat – Te már megtaláltad az igazit?http://www.life.hu/trend/20160713-last-minute-furdoruhavadaszat.htmlMég előtted áll a nyaralás, és eddig időd sem volt beszerezni az új fürdőruhát? Most segítünk eligazodni a kínálatban, hogy a lehető legjobb fazonban tündökölhess a vízparton! TrendOrigoA szemüveg öltöztet, főleg egy ütős sminkkelhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-szemuveg-oltoztet-foleg-egy-utos-sminkkel.htmlSzemüveges vagy, de nem tudod, hogyan tündökölj benne? Várady Polett most megmutatja, milyen sminket készíts, hogy a szemüveg valóban öltöztessen. Trend--Egy farmer és más semmi - Misha Barton őrülten szexi nyaralós képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20160714--misha-barton-orulten-szexi-nyaralos-kepet-posztolt.htmlA színésznő egy igen jól sikerült, félmeztelen képpel köszönt be a nyaralásáról. Trend--Nincs mit takargatnia Cameron Diaznak: smink nélkül is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160713-cameron-diaz-43-evesen-smink-nelkul-is-gyonyoru-nincs-mit-takargatnia.htmlA színésznőnek sikerült elérnie azt, amiért sok kollégája áhítozik: természetesen, mindenféle cicoma nélkül is csodálatos. TrendOrigoDrámaiság és rengeteg játék – Művészi darabok az haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-parizsi-haute-couture-divathet-legkulonlegesebb-darabjai.htmlMiért imádjuk az haute couture-t? Mert kedvenc tervezőinket még a hordhatóság elve sem korlátozza: mindenféle kötöttség nélkül, szabadon szárnyalva, kizárólag a művészetnek adózva terveznek szebbnél szebb kreációkat, amelyek az esztétikumnak a hétköznapokban kevésbé ismert, magasabb fokát nyújtják. Nézzük, melyek voltak a legizgalmasabb kreációk a 2016-os őszi-téli párizsi haute couture divathéten! TrendAFPŐrület, hogy Irina Shayk a világon mindenben szexi!http://www.life.hu/trend/20160713-irina-shayk-modell-a-nemet-vogue-cimlapjan.htmlIrina most a világ egyik legkeresettebb modellje, így nem csoda, ha kapkodnak érte a magazinok. Ezúttal azt mutatja meg, hogy szexi holmik és vetkőzés nélkül is álomszép. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.