Leonardo Di Caprio partija Saint Tropez-ban, filmpremierek, néhány meglepő ruhaválasztás és egy fantasztikus outfit, ami mindent vitt. Nézzük, melyek voltak a sztárvilág legjobb és legrosszabb divathúzásai a héten.

Mintából soha nem elég?

Matt Damon felesége a színész legújabb filmjének premierjén jelent meg, ahol egy túlságosan is mintás ruhában fotózkodott. Luciana Barrosotól a ruhát egyáltalán nem, a férjét annál jobban irigyeljük. Eva Longoria sokkal jobban oldotta meg a feladatot, az ő választását imádjuk.

Luciana Barroso, Eva LongoriaForrás: AFP, Northfoto

Öltözz az alkalomhoz!  

Néhány sztárnak nem igazán sikerült ezen a héten eltalálnia az alkalomhoz illő öltözetet. Doutzen Kroes sem gondolt arra, hogy a DiCaprio jachtján egész éjjel küzdenie kell majd a hol kisebb hol nagyobb fuvallatokban érkező tengeri szellővel, így folyamatosan csak a ruháját igazgatta. Szintén a jachtozásra érkezett a modell, Sherwin Shahrivar, aki azt gondolta, hogy a modern kori Hamupipőke-ruha jó választás lesz erre az alkalomra, pedig kissé nevetségesen festett benne mezítlábosan. Pedig a ruha maga álomszép. Csak nem épp így, nem épp ide. 

Doutzen Kroes, Sherwin ShahrivarForrás: Northfoto

Feketék újratöltve  

A csillagközi romboló sztárja, Katie Sackhoff a Star Trek premierjén viselte ezt a csipkével kombinált ruhát, Lily Donaldson pedig újabb jachtstílust mutatott be. Ő egy gyöngyökkel kivarrt és rojtokkal játszó fekete ruhát választott. Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Lily Donaldson, Katie SackhoffForrás: Northfoto, AFP

A hét legjobbja  

A Star Trek premierjén tündökölt igencsak fényesen Zoe Saldana. A ruhája maga a tökély, sikkes, elegáns, mégis van benne egy kis csavar, ráadásul a kiegészítők is szuper jók. 

Zoe SaldanaForrás: AFP